Monster servis ilgisizliği

Hocam öyle bir anlattınız mi bakım yaptırmayalı 2 sene olacak, aktif kullanmadığımdan ve harici soğutucu kullandığımdan bakım hiç yaptırmadım. Yeni yeni droplara başladı. Bakıma gönderme niyetim vardı. Bozulur diye korkuyorum orada.

Zamanında ne tartışmıştım Monster'ı övenlerle... "abi yeni kasalar sorunsuz, abi siz kullanamıyorsunuz, abi fiyat performans."

Maalesef durum ortada. Monster'ın ilk yıllarında ürünlerini ve çalışan kalitesini hatırladım, cidden bambaşkaydı. Artık resmen yerli Casper oldular kalite konusunda. Kadıköy rıhtımda'ki servis elemanlarından birisiyle neredeyse fiziksel kavga ediyordum, o kadar ilgisiz, kendini beğenmiş bir eleman çalıştırıyorlardı ki benim gittiğim zamanda, sattım kurtuldum.

İnan sana burada teknik yardımda bulunabilmek veya hakkını ara tarzı şeyler söylemeyi isterdim ama boş ver dostum. Sat ve bu kalitesiz markadan kurtul, ben sattım kurtuldum. Yeni nesil ROG'ler, Victus'lar, TUF'lar varken yanında dahi geçmem bu markanın.

Artık yeni sahibi çile çeksin. Uğraşılmaz ya.

Hocam öyle bir anlattınız mi bakım yaptırmayalı 2 sene olacak, aktif kullanmadığımdan ve harici soğutucu kullandığımdan bakım hiç yaptırmadım. Yeni yeni droplara başladı. Bakıma gönderme niyetim vardı. Bozulur diye korkuyorum orada.

Gönderme, servisi berbat, iyi bir bilgisayarcıya ver. İnan ki daha iyi yapar. Ama iyi olması lazım.

Son düzenleme:
Monster alacaktım burdaki arkadaşlar uzak dur dediği için acer nitro 5 aldım çok memnunum bir sorun yaşamıyorum gayet güzel makina, Monster artık fiyat performansdan çıktı hala DDR4 Ram kullanıyor adamlar Abra serilerinde bir türlü DDR5 e geçemediler ve fiyatları yüksek FP değil asla , Yanında bir çanta gönderiyorlar insanların yüzünü güldürmek için çantada 5 para etmez.

Monster alacaktım buradaki arkadaşlar uzak dur dediği için Acer Nitro 5 aldım çok memnunum bir sorun yaşamıyorum gayet güzel makine, Monster artık fiyat performansdan çıktı hala DDR4 RAM kullanıyor adamlar Abra serilerinde bir türlü DDR5'e geçemediler ve fiyatları yüksek F/P değil asla, yanında bir çanta gönderiyorlar insanların yüzünü güldürmek için çantada 5 para etmez.

Yanlış hatırlamıyorsam 2 sene önce şubat ayında Abra A5 v19.2.5 almıştım. Hala kullanıyorum ilk günkü gibi. Ürün güzel fakat hiç bakım yapmadım. Sıcaklıklara bakınca 70-80 arası olduğu için gerek duymuyorum.( laptop altında ek soğutucu var.) Ekim-Kasım gibi gönderirim inşallah sağ salim geri gönderirler. Teknik servis kötü deniliyor umarım sorun çıkmaz.

Zamanında ne tartışmıştım Monster'ı övenlerle... "abi yeni kasalar sorunsuz, abi siz kullanamıyorsunuz, abi fiyat performans."

Maalesef durum ortada. Monster'ın ilk yıllarında ürünlerini ve çalışan kalitesini hatırladım, cidden bambaşkaydı. Artık resmen yerli Casper oldular kalite konusunda. Kadıköy rıhtımda'ki servis elemanlarından birisiyle neredeyse fiziksel kavga ediyordum, o kadar ilgisiz, kendini beğenmiş bir eleman çalıştırıyorlardı ki benim gittiğim zamanda, sattım kurtuldum.

İnan sana burada teknik yardımda bulunabilmek veya hakkını ara tarzı şeyler söylemeyi isterdim ama boş ver dostum. Sat ve bu kalitesiz markadan kurtul, ben sattım kurtuldum. Yeni nesil ROG'ler, Victus'lar, TUF'lar varken yanında dahi geçmem bu markanın.

Satılığa koydum zaten. 20500.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt