Sorun çıkarıyorlar dediğim kısımlar da tam olarak bu zaten ağabey, fakat bazıları öyle bir abartıyor ki tamamen kötü olmayan modellerini de "kötü" diyip ezbere laf konuşuyor. Yeşil yerde çok gördük bunlardan.
Evet ezbere konuşulmasına karşın bu konuyu açtım aslında.

Excalibur G770 kullanan biri olarak şunu şöyleyeyim: Fanları pek iyi değil, bir ara motor gibi ses çıkarıyorlardı internetten yeni fan sipariş vermiştim onlar da ikinci elmiş bir süre sonra yine motor gibi ses çıkarmaya başladı, hani içerisini açayım fanları yağlayayım da yok, fanların içini açamıyorsun ben de en son içerisine güzelce wd-40 sıkmaya çalıştım, biraz da döndürdüm fazla yağı atsın diye öyle kullanıyorum.

Bunun dışında malzeme kalitesi fena değil, benim gibi, sinirlenince kontrolsüz güç uygulayan birine göre elimde kalması gerekirdi ama bana 5 yıl boyunca iyi dayandı. Soğutması da fena değil ama fanlar çöp, fanların malzeme kalitesi iyi olsa, alınabilecek bir cihaz.

Tabii hem forum halkının linçlemesi, hem de benim de ufak sorunlar yaşamam sebebiyle bu markayı önermem ama şunu diyebilirim çoğu ezbere konuşuyor, gerçekten kullanıp da objektif yorun yapan bir iki kişi var forumda.

Excalibur G770 kullanan biri olarak şunu şöyleyeyim: Fanları pek iyi değil, bir ara motor gibi ses çıkarıyorlardı internetten yeni fan sipariş vermiştim onlar da ikinci elmiş bir süre sonra yine motor gibi ses çıkarmaya başladı, hani içerisini açayım fanları yağlayayım de yok, fanların içini açamıyorsun ben de en sonra içerisine güzelce wd-40 sıkmaya çalıştım, biraz da döndürdüm fazla yağı atsın diye öyle kullanıyorum. Bunun dışında malzeme kalitesi fena değil, benim gibi, sinirlenince kontrolsüz güç uygulayan birine göre elimde kalması gerekirdi ama bana 5 yıl boyunca iyi dayandı. Soğutması da fena değil ama fanlar çöp, fanların malzeme kalitesi iyi olsa, alınabilecek bir cihaz. Tabii hem forum, halkının linçlemesi, hem de benim de ufak sorunlar yaşamam sebebiyle bu markayı önermem ama şunu diyebilirim çoğu ezbere konuşuyor, gerçekten kullanıp da objektif yorun yapan bir iki kişi var forumda.
Aynı ilçede olduğumuz yetmiyor gibi bir de aynı modeli kullanıyoruz. Bu nasıl denk gelmedir? :D

Bilmediğinizden ön yargı diyorsunuz işte. Biz ön yargı yok ürünler kötü olduğundan önerilmiyor diyoruz.
Ürünlerin direkt kötü olması zaten bu markalara ön yargı yaratmaz mı? Mesela gelecekte yeni laptoplar çıkarıldığında o laptoplara ön yargı ile yaklaşmaz mısınız?

Ürünlerin direkt kötü olması zaten bu markalara ön yargı yaratmaz mı? Mesela gelecekte yeni laptoplar çıkarıldığında o laptoplara ön yargı ile yaklaşmaz mısınız?
1-1.5 yıl önce falan Monster Tulpar serisi öneriliyordu kasası diğerleri gibi kötü olmadığı için. Demek ki iyi olunca öneriliyormuş? Biz neden kötü ürünleri önermiyoruz diye sormak yerine bu Türk markaları neden kötü ürünler çıkarıyorlar ona bakmanızı öneririm.

Bazı kasalarda ısınma sorunu var ve bu Monster'ın suçu değil. Kendisi de hazır alıyor zaten. Onun dışında hizmetleri bence iyi.

1-1.5 yıl önce falan Monster Tulpar serisi öneriliyordu kasası diğerleri gibi kötü olmadığı için. Demek ki iyi olunca öneriliyormuş? Biz neden kötü ürünleri önermiyoruz diye sormak yerine bu Türk markaları neden kötü ürünler çıkarıyorlar ona bakmanızı öneririm.
Clevo kasalar mı daha iyi yoksa Tongfang kasalar mı? Bi ara akrabamızda Monster laptop vardı 3050'li hangi model olduğunu bilmiyorum, bataryası bitik di zaten. Motor gibi ses çıkartıyordu aynı çamaşır makinesinin çalışma sesine benziyor.

Clevo kasalar mı daha iyi yoksa Tongfang kasalar mı? Bi ara akrabamızda Monster laptop vardı 3050'li hangi model olduğunu bilmiyorum, bataryası bitik di zaten. Motor gibi ses çıkartıyordu aynı çamaşır makinesinin çalışma sesine benziyor.
Tongfang genelde daha iyi olur. Clevolar sorunlara daha yatkin.