EnFeu

Çalışkan
MW2 Campain modunda mort çeviri ile oynasam hesap kısıtlama veya ban yer mi? Desteğe sormayı denedim ama destek kısmını bulamadım.

MW2 Campain modunda mort çeviri ile oynasam hesap kısıtlama veya ban yer mi? Desteğe sormayı denedim ama destek kısmını bulamadım.
  • Mort çeviri, oyunda hile veya kötü niyetli bir kullanım olarak değerlendirilebilir.
  • Eğer oyunun kurallarında üçüncü taraf yazılımları kullanma yasağı varsa, bu durumda hesap kısıtlaması veya ban riski bulunmaktadır.
  • Oyunun destek veya topluluk forumları bu konuda en doğru bilgileri verebilir. Eğer bulamıyorsan, oyunun resmi web sitesinde "Destek" veya "Yardım" kısmını aramalısın.
  • Oyun içi kural değişikliklerini ve kullanıcı mevcut politikalarını incelemen de faydalı olacaktır.
  • Eğer hala emin değilsen, bu yöntemi kullanmaktan kaçınman en sağlıklısı olur.

Quick translate Engine "Steam uygulaması olduğu için bir sorun olacağını düşünmüyorum"

Çeviri programı Steam'de satışa sunuluyor indirimde 2.39 dolardan almıştım güncelleme geliyor 2 haftada bir sesli çeviri geldi şu an onun üzerine yoğunlaşmışlar.