Muayeneden geçemedik. Dönüşte egzoz delinmiş onu yaptırdık, direksiyon boştaymış onu sıktırdık. Depoyu doldurduk. Şimdi motor boğulmaya başladı. Önceden düz yolda 100 basarken şimdi 60, yokuş zorla çıkıyor, 2 kişi yokuş çıkamadık. Neden olabilir tahmininiz var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 2 Ağustos 2024
- Makaleler
- 5
Muayene kağıdında motorla ilgili bir şey var mı? Benzini aynı yerden mi aldınız?Muayeneden geçemedik. Dönüşte egzoz delinmiş onu yaptırdık, direksiyon boştaymış onu sıktırdık. Depoyu doldurduk. Şimdi motor boğulmaya başladı. Önceden düz yolda 100 basarken şimdi 60, yokuş zorla çıkıyor, 2 kişi yokuş çıkamadık. Neden olabilir tahmininiz var mı?
Motorunuzun sağlam bir ustanın elinden geçmesi lazım. Sanayi de size bir çay ısmarlarlar.
Zaten sanayiden çıktık böyle olmaya başladı, kaçış yok.
Muayene kağıdında motorla ilgili bir şey var mı? Benzini aynı yerden mi aldınız?
Benzini Shell'den aldım. Farklı bayiden. İşte geçmedi yaptırdım, böyle oldu.
xBN 58
Üstün
Zaten sanayiden çıktık böyle olmaya başladı, kaçış yok.
Benzini Shell'den aldım. Farklı bayiden. İşte geçmedi yaptırdım, böyle oldu.
Yapan kişiye bence bir gösterin siz öyle kullanmayın. Daha büyük masraflar çıkabilir.
Yapan kişiye bence bir gösterin siz öyle kullanmayın. Daha büyük masraflar çıkabilir.
Gidebilirsem göstereceğim inşallah.
Muayeneden geçemedik. Dönüşte egzoz delinmiş onu yaptırdık, direksiyon boştaymış onu sıktırdık. Depoyu doldurduk. Şimdi motor boğulmaya başladı. Önceden düz yolda 100 basarken şimdi 60, yokuş zorla çıkıyor, 2 kişi yokuş çıkamadık. Neden olabilir tahmininiz var mı?
Bana göre en yakın iki seçenek.
"Yağ değişiminde fazla yağ koyulmuş olabilir" ya da hava filtresine yağ atmış olabilir.
Bonus: varyatör debriyaj tası aşınması, burç milleri boşluk yapar.
Bonus 2: buji aşındı ya da yeni buji takıldı ise kafa ebatı pistondan uzakta kalıyor.
Yeni konular
-
The First Berserker: Khazan ve Assassin's Creed Shadows Kırıldı
- B 52 Stratofortress
-
-
Pioneer MVH-S125UI teybe farklı model panel takınca ekran bozuk gösteriyor
- aytekinertunc
-
-
-
-