SadeceEfe

Üstün
Yer
Balıkesir
Merhaba, motor aldığım için birkaç parçaya ihtiyacım var. Bu yüzden sizden öneri istiyorum.

1. Intercom
2. Motosiklet için GoPro tarzı kamera
3. Telefon tutucusu

Başka aklınıza gelen işe yarayabilir şeyler geliyorsa lütfen söylemekten çekinmeyin. Çok uçuk şeyler olmazsa sevinirim, işimi görsün yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek motor ile alası yok -anlamam da zaten- ama ne olursa olsun ilk yardım kiti bulunması çok iyi olur ne olacağı hiç belli olmuyor.

Pek motor ile alası yok -anlamamda zaten- ama ne olursa olsun ilk yardım kiti bulunması çok iyi olur ne olacağı hiç belli olmuyor.

Yangın tüpü de koysun mu 😅
Motorda öyle şeyler olmaz, zaten alan az ve bu alanı verimli kullanmak önemli.
Kaza yaparsan zaten yardım kiti bir işe yaramıyor.

Lastiğine bir şey saplanırsa örneğin bir civi, o yarayı kapatmak için kullanılır.

Çekici masrafı ya da özel gezici lastikci masrafından kurtulursun.

Yangın tüpü de koysun mu 😅

Motorda öyle şeyler olmaz, zaten alan az ve bu alanı verimli kullanmak önemli.

Kaza yaparsan zaten yardım kiti bir işe yaramıyor.
büyük bir şey olması gerekmiyor temel şeylerin olması sorun yaratmaz diyelim, tenha bir yerden geçiyorsun kaza geçirdin hayatasın ama şiddetli bir kanaman var ne yapacaksın?

büyük bir şey olması gerekmiyor temel şeylerin olması sorun yaratmaz diyelim, tenha bir yerden geçiyorsun kaza geçirdin hayatasın ama şiddetli bir kanaman var ne yapacaksın?
Motor kullanmayan insan kendini çok kolay belli ediyor, zaten sen motorla o tarz bir kaza yaparsan ayağa kalkacak halin hatta bilincin olmaz.

Motorda ufak düşmelerde öyle sağlam kanama ya da kanama olan bir şey değil, yüksek hızlarda bir yere çakılır ya da çarparsın zaten o zaman da kitin önemi olmaz.

Dediğin gibi, anlamam zaten demişsin. Bence insan anlamadığı şey hakkında fikir vermemeli.

Araban olur koyarsın, ama motorda öyle bir kazada zaten pertingen oluyorsun 🥲

Motor kullanmayan insan kendini çok kolay belli ediyor, zaten sen motorla o tarz bir kaza yaparsan ayağa kalkacak halin hatta bilincin olmaz.

Motorda ufak düşmelerde öyle sağlam kanama ya da kanama olan bir şey değil, yüksek hızlarda bir yere çakılır ya da çarparsın zaten o zaman da kitin önemi olmaz.

Dediğin gibi, anlamam zaten demişsin. Bence insan anlamadığı şey hakkında fikir vermemeli.

Araban olur koyarsın ama motorda öyle bir kazada zaten pertingen oluyorsun 🥲

Bence eksik düşünüyorsun. Dış ortamla aranda, arabaki gibi kaporta olmadığı için taş, hatta böcek bile ciddi tehdit oluşturuyor. Yüksek süratle giderken, ceketimin kol kısmına taş girmişti; kolum ve ceketim boydan boya kesilmişti. Evim yakın olduğu için geri dönebilmiştim. Aynı zamanda, sen düşüp kaza yaptığında yardım etmek isteyen insanlar kit sayesinde ambulans gelene kadar steril bir tampon yapabilir. Hatta en basitinden, 40-50 ile giderken düşüp asfalt tarafından çizildikten sonra kan içinde kalkıp giden çok arkadaşım vardı. Tamamen ekipmanlı olsan bile açık yara oluşturabilecek çok unsur var bu yüzden %1 ihtimalle bile işe yarayacaksa kit taşımak çok mantıklı.

Son düzenleme:
Interkom olarak kaliteli bir şey istersen kuzenim knmaster 2300 kullanıyor ve ses kalitesi çok güzel. İdarelik bir şey olsun müzik güzel gelsin ve bütçemi yakmasın diyorsan blic Q58 Max önerebilirim. Kendimde kullanıyorum.
Kask olarak hjc alman çok güzel olur ama eğer alamazsan LS2 storm serisi bakabilirsin. Kendim Rapid kullanıyorum. Tabii ki kaska 10 15 verebiliyorsan suomy, Shoei olabilir.
Telefon tutucusu olarak nukrotech modellerine bakabilirsin. Kendimde kullanıyorum. Çok memnunum.