Detaylar
Kim cevapladı?HDDKullanıyorum
Üstün
Mesela ben bir MP4 video indirdim, virüs bulaşabilir mi?
Olabilir, MP4 dosyalara gömülen zararlılar görmüştüm.
Çok az bir ihtimalle bulaşabilir. Sisteminizi Malwarebytes veya Kaspersky taratabilirsiniz fakat bulaşacağını sanmam.Mesela ben bir MP4 video indirdim, virüs bulaşabilir mi?
Ben
Yetkin
O tür programlar kullanmıyorum. Windows defender bulabilir mi?Çok az bir ihtimalle bulaşabilir. Sisteminizi Malwarebytes veya Kaspersky taratabilirsiniz fakat bulaşacağını sanmam.
Bulur fakat Malwarebytes tarama için daha iyi. İndirin sadece tarama yaptığınızda açarsınız onun dışında anlık koruma için Defender kullanın. Tarama yapmadığınız zaman Malwarebytes'ı kapatırsınız.O tür programlar kullanmıyorum. Windows defender bulabilir mi?
Ben
Yetkin
Sadece istediğim dosyayı taramayı bulamadım, yok galiba.Bulur fakat Malwarebytes tarama için daha iyi. İndirin sadece tarama yaptığınızda açarsınız onun dışında anlık koruma için Defender kullanın. Tarama yapmadığınız zaman Malwarebytes'ı kapatırsınız.
İndirdiğiniz dosyaya sağ tıklayın '' Scan with Malwarebytes'' seçeneği çıkıyor.Sadece istediğim dosyayı taramayı bulamadım, yok galiba.
Uğraşacak biri olur mu bilmiyorum fakat .txt dosyalarından bile bulaşabilir.Mesela ben bir MP4 video indirdim, virüs bulaşabilir mi?
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-