- Makaleler
- 1
Bu görselden sonra fanatikliğe gerek yok. Daha da doğru penaltı diyenler var
Agbadou'nun üstündeki Real Madrid logosu güzelmiş, iyi taktik.Penaltı verilen pozisyon bu değil. Aşağıda attığım. Topa müdahale ediyor olmanız sonra kalkıp karşı adamı tekme tokat dövmenize falan hak kazandırmıyor. Sol ayağını sokarak topa müdahale ediyor sonra top hala Nene'nin ulaşabileceği pozisyonda iken dizi ile adamı indiriyor. Net penaltı.
Ben ilk izlediğim zaman penaltı değil demiştim ama bu açıdan net olarak ikinci müdahalenin yeri gözüküyor.
Eki Görüntüle 238911
Gemini?Penaltı verilen pozisyon bu değil. Aşağıda attığım. Topa müdahale ediyor olmanız sonra kalkıp karşı adamı tekme tokat dövmenize falan hak kazandırmıyor. Sol ayağını sokarak topa müdahale ediyor sonra top hala Nene'nin ulaşabileceği pozisyonda iken dizi ile adamı indiriyor. Net penaltı.
Ben ilk izlediğim zaman penaltı değil demiştim ama bu açıdan net olarak ikinci müdahalenin yeri gözüküyor.
Edit: Burada da çizginin dışında diyebilirsiniz ama oyuncunun çizgiye temas ediyor olması penaltı için yeterli.
Eki Görüntüle 238911
Agbadou'nun üstündeki Real Madrid logosu güzelmiş, iyi taktik.
Bir dahaki sefere alttaki Gemini logosunu sildirin.
Forum ortamında böyle bir görsel paylaşmanıza gerek yok, bilin istedim. Yukarıda ben de orjinal görüntü paylaştım. Moderasyon uygun değilse siliyor zaten.Kardeşim benim gerçekten futbol ile bugün falan tanıştınız sanırım? Bu tür görselleri 3. kişiler sosyal medyada paylaşınca BEIN sildirdiği için yapay zeka uygulanarak filtre eklenir. O filtrenin etkisi.
Açıklamasını yaptım.
Orijinal pozisyonun görüntüsünü getirdiğiniz zaman konuşalım o halde.
Forum ortamında böyle bir görsel paylaşmanıza gerek yok, bilin istedim. Yukarıda ben de orjinal görüntü paylaştım. Moderasyon uygun değilse siliyor zaten.