Kim?

• Fenerbahçe

Oy: 18 52,9%
  • Beşiktaş

Oy: 16 47,1%

• Oy verenlerin toplamı
    34
Penaltı verilen pozisyon bu değil. Aşağıda attığım. Topa müdahale ediyor olmanız sonra kalkıp karşı adamı tekme tokat dövmenize falan hak kazandırmıyor. Sol ayağını sokarak topa müdahale ediyor sonra top hala Nene'nin ulaşabileceği pozisyonda iken dizi ile adamı indiriyor. Net penaltı.

Ben ilk izlediğim zaman penaltı değil demiştim ama bu açıdan net olarak ikinci müdahalenin yeri gözüküyor.

Eki Görüntüle 238911
Agbadou'nun üstündeki Real Madrid logosu güzelmiş, iyi taktik. 😀

Bir dahaki sefere alttaki Gemini logosunu sildirin.

Son dakika penaltı jokeri ile kazanan Fenerbahçe'li dostlarım, merak etmeyin Trabzon ikinci olacak, gidemeyeceksiniz büyükler ligine.

Beşiktaş’ın hakkıydı, yazık oldu.

Bu arada konuyla alakası yok ama Cerny, Johnny Sins’e çok benziyor. Tedesco ile çarpıştığında korktum bir an.

1775417547973.webp

Son düzenleme:
Penaltı verilen pozisyon bu değil. Aşağıda attığım. Topa müdahale ediyor olmanız sonra kalkıp karşı adamı tekme tokat dövmenize falan hak kazandırmıyor. Sol ayağını sokarak topa müdahale ediyor sonra top hala Nene'nin ulaşabileceği pozisyonda iken dizi ile adamı indiriyor. Net penaltı.

Ben ilk izlediğim zaman penaltı değil demiştim ama bu açıdan net olarak ikinci müdahalenin yeri gözüküyor.

Edit: Burada da çizginin dışında diyebilirsiniz ama oyuncunun çizgiye temas ediyor olması penaltı için yeterli.

Eki Görüntüle 238911
Gemini?

Ayrica 90+11'de olmayan penaltiyi vermek guzeldi. VAR'da ses cikarmadi. Bu ulkede futbol falan izlenmez. Neler yazacagim ancak ban yerim.

Agbadou'nun üstündeki Real Madrid logosu güzelmiş, iyi taktik. 😀

Bir dahaki sefere alttaki Gemini logosunu sildirin.

Kardeşim benim gerçekten futbol ile bugün falan tanıştınız sanırım? Bu tür görselleri 3. kişiler, sayfalar sosyal medyada paylaşınca BEIN sildirdiği için yapay zeka uygulanarak filtre eklenir. O filtrenin etkisi.

Açıklamasını yaptım.

Kardeşim benim gerçekten futbol ile bugün falan tanıştınız sanırım? Bu tür görselleri 3. kişiler sosyal medyada paylaşınca BEIN sildirdiği için yapay zeka uygulanarak filtre eklenir. O filtrenin etkisi.

Açıklamasını yaptım.
Forum ortamında böyle bir görsel paylaşmanıza gerek yok, bilin istedim. Yukarıda ben de orjinal görüntü paylaştım. Moderasyon uygun değilse siliyor zaten.

Forum ortamında böyle bir görsel paylaşmanıza gerek yok, bilin istedim. Yukarıda ben de orjinal görüntü paylaştım. Moderasyon uygun değilse siliyor zaten.

Sahada 4K kameram ile görüntü alamadığım için bu görüntüyü Twitter üzerinden alıp paylaştım. Lütfen yorum yapmadan önce biraz sentezleyin, rica ediyorum. Bunun forum yönetimi ile alakası yok.