Kim?

• Fenerbahçe

Oy: 18 52,9%
  • Beşiktaş

Oy: 16 47,1%

• Oy verenlerin toplamı
    34
Sahada 4K kameram ile görüntü alamadığım için bu görüntüyü Twitter üzerinden alıp paylaştım. Lütfen yorum yapmadan önce biraz sentezleyin, rica ediyorum. Bunun forum yönetimi ile alakası yok.
Hocam bana daha çok yapay zekayla üretilmiş bir fotoğraf olduğunun farkına varmadın ve attıktan sonra fark ettin gibime geliyor. Dediğin yöntem evet uygulanıyor, ama çeşitli sansürlerle de yapan var. Elbette ilk defa maç izlemiyoruz, eksi veya X üzerinden takip ediyor değiliz yani.

Sizi de tanıdığımız kadarıyla algıcı birisi olarak bilmiyoruz, öyle tanımadık.

Görselin yapay zekadan geçmesi bu noktada doğru değil, ben inandırıcı bulmam. Kastım o.

1775417369951.webp

Hem dışarıda hem topa müdahale olan pozisyona penaltı verdiler şaka gibi.

Ya beyler kocaman adamlarsınız size bu yaştan sonra penaltı mı öğretelim? Hem ilk müdahale topa, hem de müdahale çizgiden önce. Bütün açılardan bir sürü video var sosyal medyada işte, görüyorsunuz ve daha neyin aksini söyleyebiliyorsunuz? Galatasaraylıyım ve dün rezalet oynadık. Bugün kim daha iyi oynadı değil mevzu, neyse onu söyleyin. Ben GS maçında da şaibeli bir şey varsa karşı çıkmıyorum zaten hatta Okan'dan zerre de haz etmiyorum mesela ama 18 yaşında değilsiniz, penaltı değildi kardeşim ama Yasin Kol verdi işte falan diyebilirsiniz kimse sizi vatan haini ilan etmez. :D

Bu ligde mac falan izlenmez artik. 90+11'de ne demek penalti vermek? Bir de penalti olmayan pozisyona vermek. Ustune ustluk VAR odasindan tik cikmiyor. Insallah yakinilarindan cikar yedigi haklar bu hakemlerin.
Hakemlerin yakınlarından çıkıyor mu bilmiyorum da Fener'den 15 yıldır çıktığı kesin. GS'nin şu an bu seviyede olmasının en büyük nedenlerinden biri her sene yapı diye zırlayan Fener'le yarışa girmeleri. Her hafta iki takımın maçında da skandal kararlar, hangimiz daha çok kollanırız yarışına girdiler senelerdir.

Hakemlerin yakınlarından çıkıyor mu bilmiyorum da Fener'den 15 yıldır çıktığı kesin. GS'nin şu an bu seviyede olmasının en büyük nedenlerinden biri her sene yapı diye zırlayan Fener'le yarışa girmeleri. Her hafta iki takımın maçında da skandal kararlar, hangimiz daha çok kollanırız yarışına girdiler senelerdir.
Ben bu yorumların neye dayanarak yapıldığını anlamıyorum. Fenerbahçe 15 yıldır kollanıyorsa, bu takım bu ligde neden hiçbir başarı elde edemiyor? Fenerbahçe'nin şampiyon olamadığı senelerde ligdeki büyük takımların hepsi şampiyon olmuş, bir tek bu takım olamamış ama bu takım kollanıyor öyle mi?

Hocam bana daha çok yapay zekayla üretilmiş bir fotoğraf olduğunun farkına varmadın ve attıktan sonra fark ettin gibime geliyor. Dediğin yöntem evet uygulanıyor, ama çeşitli sansürlerle de yapan var. Elbette ilk defa maç izlemiyoruz, eksi veya X üzerinden takip ediyor değiliz yani.

Sizi de tanıdığımız kadarıyla algıcı birisi olarak bilmiyoruz, öyle tanımadık.

Görselin yapay zekadan geçmesi bu noktada doğru değil, ben inandırıcı bulmam. Kastım o.

Buyrun efendim sıcak sıcak.