Sundan olmus.

G7biULGWIAAJBw6.webp

G7biUDWXAAAfhP1.webp

Davinsonun pozisyonda adam duserken ayagini cekemeyip mecburen basiyor oraya. Yani dogrudan ayagini kaldirip sarjlayarak gelip basmiyor.

Sundan olmus.

Eki Görüntüle 208266

Eki Görüntüle 208267

Davinsonun pozisyonda adam duserken ayagini cekemeyip mecburen basiyor oraya. Yani dogrudan ayagini kaldirip sarjlayarak gelip basmiyor.
Ayağını kaldırıp şarjlayarak gelen hatta yaptığı başka faulden sonra üstüne düşen oyuncuya diziyle vuran adama ne olduğunu da pazartesi gördük, ama hatırlamıyorsak diye söyleyeyim; hiçbir şey olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayağını kaldırıp şarjlayarak gelen hatta yaptığı başka faulden sonra üstüne düşen oyuncuya diziyle vuran adama ne olduğunu da pazartesi gördük, ama hatırlamıyorsak diye söyleyeyim; hiçbir şey olmadı.

Diziyle vuran mi yok kaldirip vurmus bu kadar drametize etmeyin adam uzerinden kalksin diye ittiriyor kardesim. Diger pozisyonuna sari diyoruz zaten sariyi ve faul vermedi evet, pek cok GS - anadolu macinda olmadigi gibi.

Semedo'nun pozisyonunu ac tekrar izle dostum adam degmedigi gibi rakip oyuncu itiraz bile etmiyor. O kadar degil gercekten. Skriniar'in pozisyonuna ben cok net bir sekilde sari ve faul vermedi diyebiliyorum mesela ama Davinson ve Torreira'nin 50 tane boyle pozisyonu var mesela.

Ekran Resmi 2025-12-05 23.24.53.webp

G7bgJotXMAE34ya.webp

Yok hocam direkt olarak açık vaziyetti alt kola geliyor ve top yön değiştiriyor. Eğer canlı yayına vermedikleri 3. bir açı yoksa göğüse gördüğünü falan iddia etmek anca niyet okuma olur.
@kaganaltug, valla varsa paylaşsınlar görelim biz de. Madem öyle niye göremiyoruz? Vahiyle mi görüyorlar?
Valla dediğim gibi hocalarım ben sadece birkaç kişinin öyle yazdığını gördüm. Ama gerçek manada bizim ligimizin sportif bir belirleyiciliği yok maalesef. Avrupa'da belli oluyor.

Tüm ligi iptal edin de kurtulalım ya, her maç 2 kırmızı 2 penaltı göremeyecekse gidip kör raporu alsın hakemler.
Baydı artık.