Mümkün ise korsan olmasın ve bilgisayara zarar vermesin.
Detaylar
Kim cevapladı?
Web üzerinden ücretsiz kullanabilirsiniz.
Amacınız bu mu bilmiyorum ama.
Amacınız bu mu bilmiyorum ama.
Üniversite öğrencisiyseniz bazı üniversitelerin Office365 programları ücretsiz olabiliyor. Bir bakın derim.
Windows arama kısmına Microsoft 365 yazarak sınırlı özelliklerde MS Office programlarının online versiyonlarını kullanabilirsiniz.Mümkün ise korsan olmasın ve bilgisayara zarar vermesin.
Google Docs kullanabilirsiniz.
İlla ki Microsoft Office kullanmak istiyorsanız Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencisi olup kullanabilirsiniz.
İlla ki Microsoft Office kullanmak istiyorsanız Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencisi olup kullanabilirsiniz.
- Makaleler
- 3
Office 2010 ücretsiz şu anda. Bir andan sonra etkinleştir dese de etkinleştirmeden kullanılabiliyor.
Korsan istemiyorsunuz ama bilgisayara zarar vermeyen korsanlar da var, bakabilirsiniz yani. Bunların dışında mümkün değil zaten.
Açık kaynak kodlu LibreOffice deneyebilirsiniz.
Açık kaynak kodlu LibreOffice deneyebilirsiniz.
2010 çok da iyi değil ama idareten kullanılabilir.Office 2010 ücretsiz şu anda. Bir andan sonra etkinleştir dese de etkinleştirmeden kullanılabiliyor.
Son düzenleme:
Benim kullanımımı etkileyen bir durum oluşturmadı hiç. Sınırlı özellikler var mı gerçekten?
Yani bende de oluşturmadı ama, MS sınırlı diyor bilemiyorum.Benim kullanımımı etkileyen bir durum oluşturmadı hiç. Sınırlı özellikler var mı gerçekten?