Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
SATA II (5) ile mSATA portun aynı veri yolunu kullanıyor olmalı. Anakartın teknik özellikler kısmında belirtilmiş:
Bu durumda sorun SSD'de değil, anakartın desteği bu şekilde. @2133
SATA II, en fazla 300 MB/sn hız destekler.
Tüm fotoğraflar dedim ustam Aida64 Extreme olanı ile "Storage" kısmında ne varsa hepsinin fotoğrafını at soketi net bir şekilde öğrenelim. Belki soket Sata2 hızında çalışıyor. SSD yi öğrendik SSD sıkıntı olduğunu düşünmüyorum şimdi sokete bakmalı.
O zaman ürünü iade edeyim.Pci hattından beslenmiyor, sata arayüzden bağlantı yapıyor çipset ile o yüzden 250 300 alırsın.
Özür dilerim fark etmemişim hemen atıyorum.Tüm fotoğraflar dedim ustam Aida64 Extreme olanı ile "Storage" kısmında ne varsa hepsinin fotoğrafını at soketi net bir şekilde öğrenelim. Belki soket Sata2 hızında çalışıyor.
Aida64'ün normal haliyle atıyorsun sanırım fotoğrafları Extreme ile atıyorsan da net bilgi gözükmüyor. Demek üretilirken devlet sırrı diye saklamışlar o zaman tahmini olarka konuşmak gerekirse soketin hız limitine takılıyorsun yani sorun SSD'de değil sokette.
En yukarıda verdiğim öneri gibi dönüştürücü ile Sata3 deneyin sonrasında mutlaka geri dönüş yapın.
En yukarıda verdiğim öneri gibi dönüştürücü ile Sata3 deneyin sonrasında mutlaka geri dönüş yapın.
Aida64'ün normal haliyle atıyorsun sanırım fotoğrafları Extreme ile atıyorsan da net bilgi gözükmüyor. Demek üretilirken devlet sırrı diye saklamışlar o zaman tahmini olarka konuşmak gerekirse soketin hız limitine takılıyorsun yani sorun SSD'de değil sokette.
Elimde Sata ssd dönüştürücü yok
Anakartınızla alakalıdır hocam o zaman sorun. Veya iade edilmiş ürün vs. vermişlerdir, hasar var mı üründe?Ama ürün yorumlarında herkes test sonucunu atmış gayet güzel hızlar vardı.
yok ama kutusu ezik geldi.Anakartınızla alakalıdır hocam o zaman sorun. Veya iade edilmiş ürün vs. vermişlerdir, hasar var mı üründe?
Ürün üzerinde hasar yok ama kutusu baya ezik geldi(yurt içi kargo)
Son düzenleme:
Anladım. SSD ilanda zaten. satayım m2 alacağım.SATA II (5) ile mSATA portun aynı veri yolunu kullanıyor olmalı. Anakartın teknik özellikler kısmında belirtilmiş:
Eki Görüntüle 98184
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-