Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
SATA II (5) ile mSATA portun aynı veri yolunu kullanıyor olmalı. Anakartın teknik özellikler kısmında belirtilmiş:
Bu durumda sorun SSD'de değil, anakartın desteği bu şekilde. @2133
SATA II, en fazla 300 MB/sn hız destekler.
Bu durumda sorun SSD'de değil, anakartın desteği bu şekilde. @2133
SATA II, en fazla 300 MB/sn hız destekler.
SATA II destekliyor anakartınız.
Fakat anakartta SATA 3 portu da var? Resmi sitesinde ayrıca m satanın SATA 3 desteklediği yazıyor.
Anakartta Sata3 bağlantısı var yanlış görmüyorsam ayrıca arkadaş mSata SSD demiş onu da anakarttaki mSata yuvasına takmış. Burada sorun bence mSata soketinde internet aleminde yine bulunamayan saçma bir bilgi eğer SSD markasız bir şeyse sorun direkt SSD'de de olabilir sen şu 2 bilgiyi bize at öyle bakalım.
1 - SSD tam modeli
2 - Aida64 Extreme ile anakart ile alakalı olan tüm yerlerin fotoğrafı
1 - SSD tam modeli
2 - Aida64 Extreme ile anakart ile alakalı olan tüm yerlerin fotoğrafı
Evet.Anakartta Sata3 bağlantısı var yanlış görmüyorsam ayrıca arkadaş mSata SSD demiş onu da anakarttaki mSata yuvasına takmış.
Sata 3 kısmı:
Üstte istediğim bilgileri ver biraz uğraştıracak zor bir konu çünkü tüm fotoğrafları da koyman lazım. Bilsem ki anakartın Nvme desteği var hiç bunlarla uğraşma PCI m2 tak derdim veya en kötü eğer sıkıntı soketteyse sendeki mSata SSD iyiyse çevirici ile Sata3'e bağla derdim ama sen önce bilgileri ver.
tamam. hemen atıyorum.Üstte istediğim bilgileri ver biraz uğraştıracak zor bir konu çünkü tüm fotoğrafları da koyman lazım. Bilsem ki anakartın Nvme desteği var hiç bunlarla uğraşma PCI m2 tak derdim veya en kötü eğer sıkıntı soketteyse sendeki mSata SSD iyiyse çevirici ile Sata3'e bağla derdim ama sen önce bilgileri ver.
Gigabyte'nin bazı anakartlarında öyle tuhaflıklar yaptığı dönemler vardı bir aralar. Benim de Gigabyte anakartım 3 gösterirken 2 destekliyordu BIOS'ta. Ölçüm yapabilir misiniz belki dediğim gibi bir durum vardır.Fakat anakartta SATA 3 portu da var? Resmi sitesinde ayrıca m satanın SATA 3 desteklediği yazıyor.
En kötü ihtimal dolandırıcılık vardır ortalıkta bilinmeyen bir markaysa SSD. Veya portta sorun vardır.
Ama ürün yorumlarında herkes test sonucunu atmış gayet güzel hızlar vardı.Gigabyte'nin bazı anakartlarında öyle tuhaflıklar yaptığı dönemler vardı bir aralar. Benim de Gigabyte anakartım 3 gösterirken 2 destekliyordu BIOS'ta. Ölçüm yapabilir misiniz belki dediğim gibi bir durum vardır.
En kötü ihtimal dolandırıcılık vardır ortalıkta bilinmeyen bir markaysa SSD. Veya portta sorun vardır.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-