8898

Üstün
Açılış Hamlesi
Merhaba, geçen hafta MSI 256F aldım İtopya'dan monitörde ışık sızması var mı?

1 tane ölü piksel mevcut geri götürmeli miyim?

14 günlük cayma süresi var.

WhatsApp Image 2024-11-29 at 20.13.23.webp

WhatsApp Image 2024-11-29 at 20.15.01.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ama sol aşağı biraz daha kısık gibi kenarlardan birazcık daha siyahlıklar belli oluyor beyaz ekranda orta taraflar doğru veriyor kenarlar siyahla birleşik şekilde gösteriyor beyazı.

Şu an ekran siyah mı normalde?

İtopya garantiye gönderiyor dostum asla öyle değişim falan yapmıyorlar.

Bana mağaza inisiyatifine bağlı olarak orada değişim yapılabilir demişti müşteri hizmetleri sanırım bunun bekleme süresi 30 gün evde tek bilgisayar var vizeler vesaire var onlar çok sıkıntı.

Evet ama sol aşağı biraz daha kısık gibi kenarlardan birazcık daha siyahlıklar belli oluyor beyaz ekranda orta taraflar doğru veriyor kenarlar siyahla birleşik şekilde gösteriyor beyazı.

Bana mağaza inisiyatifine bağlı olarak orada değişim yapılabilir demişti müşteri hizmetleri sanırım bunun bekleme süresi 30 gün evde tek bilgisayar var vizeler vesaire var onlar çok sıkıntı.

Hiç bilmiyorum hocam o zaman. Ya iade edeceksiniz ya da göz yumacaksınız.

Monitore farkli acilardan bakinca azalip artiyorsa IPS Glow'dur, sabit bir miktarda kaliyorsa isik sizmasidir. Eger ikincisi ise iade/degisim talep edin, birincisi ise gozunle gordugun miktar rahatsiz edici degilse kullanmaya devam et. IPS Glow'u standart bir fotograflama ile gostermek oldukca zor.