Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

omeryılmaz5544

Çalışkan
MSI Afterburner oyunda FPS düşüşü yapıyor mu?

Bu videoda öyle anlatılıyor. Oyunda başka sıcaklık değerlerini göreceğimiz bir uygulama var mı veya uygulamasız nasıl görebiliriz?

HP Victus 15 Gaming Laptop (B10FPEA)

İşletim SistemiWindows 11 home
İşlemci ailesi13. Nesil Intel® Core™ i7 işlemci
İşlemciIntel® Core™ i7-13620H (Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 4,9 GHz'e kadar, 24 MB L3 önbellek, 10 çekirdek, 16 iş parçacığı) 1 2
GrafikBağımsız,
NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Dizüstü Bilgisayar GPU (8 GB GDDR6 ayrılmış)
bellek16 GB DDR4-3200 MT/s (2 x 8 GB)
(3200 MT/s'ye varan aktarım hızları.)
Dahili Depolama512 GB PCIe® Gen4 NVMe™ M.2 SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Videoyu izlemedim ama öyle anlatıyorsa yanlış bilgi veriyordur. Afterburner’da sadece güç izlemeyi açarsanız stutter oluyormuş. Kapatıyorsunuz ve sorun kalmıyor.

MSI Afterburner ayarlarına girin.
Monitoring sekmesinden "Power" ve diğer güç izleme seçeneklerini devre dışı bırakın.

Videonun kaynağını da burada paylaşmıştık zaten:

Videoyu izlemedim ama öyle anlatıyorsa yanlış bilgi veriyordur. Afterburner’da sadece güç izlemeyi açarsanız stutter oluyormuş. Kapatıyorsunuz ve sorun kalmıyor.

Monitoring sekmesinden "Power" ve diğer güç izleme seçeneklerini devre dışı bırakın.

Çözüm

Çok teşşekkür ederim abi bilgilendirme için.

Son düzenleyen: Moderatör: