Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nachtmahr

Başarılı
Anakart, GPU vb. gibi çoğunlukla Asus bileşenlerine sahip bir bilgisayarım var. Asus'un önerdiği ana uygulama, kendi uygulamaları olan Armoury Crate. Ancak ben MSI Afterburner'ın CPU ve GPU'nun durumunu gösteren sekmesini seviyorum. Acaba her iki uygulamayı da birbirine karışmadan kullanabilir miyim yoksa birini silmem mi gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Afterburner yeterli olur ki Armoury Crate bazen degerleri yanlis gosteriyor zaten. Ikisini beraber kullanmanda bir sakinca yok.
Şu yüzden soruyorum. Asus ışıklandırmasının hepsi Armoury Crate'den ayarlanıyor. O yüzden onu silmek istemiyorum. Sadece ek olarak afterburner eklemek istiyorum ama ikisini birlikte çalışınca cpu, gpu, fan ayarlarıyla oynamalarından çekiniyorum.

Şu yüzden soruyorum. Asus ışıklandırmasının hepsi Armoury Crate'den ayarlanıyor. O yüzden onu silmek istemiyorum. Sadece ek olarak afterburner eklemek istiyorum ama ikisini birlikte çalışınca cpu, gpu, fan ayarlarıyla oynamalarından çekiniyorum.
Afterburner ekran kartını konfigre eder ışıklandırma ile alakası olan bir donanım değil. RGB aydınlatmalı MSI donanımlarını Mystic Light üzerinden kontrol ediyorsunuz zaten.

Şu yüzden soruyorum. ASUS ışıklandırmasının hepsi Armoury Crate'den ayarlanıyor. O yüzden onu silmek istemiyorum. Sadece ek olarak Afterburner eklemek istiyorum ama ikisini birlikte çalışınca CPU, GPU, fan ayarlarıyla oynamalarından çekiniyorum.
Armoury'i bayadir kullanmiyorum fakat ikisi birbirinden bagimsiz calisabilir ek olarak sen mudahale etmedigin surece hangi fan ayarinda ise fanlar o sekilde calisir, cekinmene gerek yok.

Afterburner ekran kartını konfigre eder ışıklandırma ile alakası olan bir donanım değil. RGB aydınlatmalı MSI donanımlarını Mystic Light üzerinden kontrol ediyorsunuz zaten.
sıkıntı afterburnerın ışıkla oynamasında değil. Armoury Crate aynı msi afterburner gibi gpu ve cpu ayarlarıyla oynuyor yanlış bilmiyorsam.