Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

2230

Uzman
Makaleler
21
Arkadaşım bugün işlemcisini değiştirip 5 5600 taktı, BIOS güncelledi fakat güncelleme yaptıktan sonra BIOS'tan çıkmaya çalıştığı zaman geri BIOS ekranına atıyor.

Çözüm
BIOS güncelledikten sonra BIOS sıfırlanmıştır bu yüzden boot ayarlarından Windows Boot Manager'ı 1. sıraya almalısınız. Bunu yapmak için F7 ile gelişmiş seçeneklere girdikten sonra boot menusu altından boot options sıralmasını değiştirerek yapabilirsiniz.
Arkadaşım bugün işlemcisini değiştirip 5 5600 taktı, BIOS güncelledi fakat güncelleme yaptıktan sonra BIOS'tan çıkmaya çalıştığı zaman geri BIOS ekranına atıyor.
"ASUS B550 aldığımda başıma geldi. B450 anakartımda kendi ayarlarında giriyordu, ancak bir üst modeli girmedi. CSM ayarı kapalı olarak geliyor. Benim ekran kartım UEFI desteklemediği için girmiyordu. CSM ayarını açıp öyle girmiştim. Öyle bir durum olabilir sizde. Ekran kartı modeli ne?

"ASUS B550 aldığımda başıma geldi. B450 anakartımda kendi ayarlarında giriyordu, ancak bir üst modeli girmedi. CMD ayarı kapalı olarak geliyor. Benim ekran kartım UEFI desteklemediği için girmiyordu. CMD ayarını açıp öyle girmiştim. Öyle bir durum olabilir sizde. Ekran kartı modeli ne?
GTX 1650 ekran kartı var. CSM ayarı açık.

BIOS güncelledikten sonra BIOS sıfırlanmıştır bu yüzden boot ayarlarından Windows Boot Manager'ı 1. sıraya almalısınız. Bunu yapmak için F7 ile gelişmiş seçeneklere girdikten sonra boot menusu altından boot options sıralmasını değiştirerek yapabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm