vressy

Uzman
BIOS ayarlarına girdiğimde sadece a-XMP çıkıyor. EXPO özelliğine erişim sağlayamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu listede RAM modeliniz çıkmadı. Fakat çıkmıyor diye uyumlu olmayacak diye bir durum da yok. Yine de biraz daha bakacağım. İade edebilme imkanınız varsa iade edin derim. Bazı kaynaklarda EXPO desteği olduğunu yazmışlar.

Trojan ya da keylogger göndermediğiniz sürece link atmanızda herhangi bir sakınca yok.

Hocam RAM frekansını 6200MHz yapıp dener misiniz?

Son düzenleme:

Bu listede RAM modeliniz çıkmadı. Fakat çıkmıyor diye uyumlu olmayacak diye bir durum da yok. Yine de biraz daha bakacağım. İade edebilme imkanınız varsa iade edin derim. Bazı kaynaklarda EXPO desteği olduğunu yazmışlar.

Trojan ya da keylogger göndermediğiniz sürece link atmanızda herhangi bir sakınca yok.

Hocam RAM frekansını 6200MHz yapıp dener misiniz?
6000'de denemiştim fakat yine sonuç bilgisayarın açılmamasıyla sonuçlandı ve BIOS'u resetledim.
İ***hesap'tan sizce iade edebilme yada değişim yapabilme ihtimalim var mı? Kargo erken gelse kurulumu yapıp sorunu anlayıp müşteri hizmetlerini arardım fakat kargo akşam 8 gibi geldi.

Sorun değil ürün gece 12 de bile gelse yine iade edebilirsiniz. Ayrıca zarar vermediğiniz sürece belirli süre içinde yine iade edebilirsiniz. İade için talep oluşturun ve yollayın. Sorarlar ise yanlış model aldım kutusuna koydum dersiniz. 6000 yerine 6200 veya bir altı var ise onu deneyin. Başka forumda bu şekilde çözenler olmuş. Hala olmuyorsa iade dışında yapacak bir şey yok gibi gözüküyor.

Evet zarar vermediğiniz sürece iade edebilirsiniz. İade için talep oluşturun ve yollayın. Sorarlar ise yanlış model aldım kutusuna koydum dersiniz. 6000 yerine 6200 veya bir altı var ise onu deneyin. Başka forumda bu şekilde çözenler olmuş. Hala olmuyorsa iade dışında yapacak bir şey yok gibi gözüküyor.

Bu saatte üşenmeden yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. İade talebi oluşturmaya çalışırken site buglandı. Genelde operada buglanıyor siteler google'dan deneyip bir daha talepte bulunacağım.

Expo yerine Xmp kullanmakta amd işlemcilerde sıkıntı yaratıyor diye okumuştum. O yüzden daha fazla deneyip boşa zaman harcarmış gibi mi olurum bilmiyorum açıkçası. Tekrardan teşekkür ederim.

Bu saatte üşenmeden yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. İade talebi oluşturmaya çalışırken site buglandı. Genelde operada buglanıyor siteler google'dan deneyip bir daha talepte bulunacağım.

Expo yerine Xmp kullanmakta amd işlemcilerde sıkıntı yaratıyor diye okumuştum. O yüzden daha fazla deneyip boşa zaman harcarmış gibi mi olurum bilmiyorum açıkçası. Tekrardan teşekkür ederim.
Yeni farkettim son yeniden başlatmamdan sonra lisansımın olmadığını gördüm. Anakartta ramde bugün geldi şu an etkinleştirilmiş bir windows sürümüne sahip değilim. Bunun etkileyeceğini düşünmem ama bir ihtimali olabilir mi?

Rica ederim hocam sorun yok. EXPO yerine XMP kullanmıştım bir sorun olmamıştı. Performansta fark ediyor diye biliyorum. Bu arada yapmışsınızdır diye sormadım fakat BIOS güncel mi?

Rica ederim hocam sorun yok. EXPO yerine XMP kullanmıştım bir sorun olmamıştı. Performansta fark ediyor diye biliyorum. Bu arada yapmışsınızdır diye sormadım fakat BIOS güncel mi?
İnceliğiniz için teşekkür ederim. Hayır BIOS'u güncellemedim. Bu konularda aşırı bilgim olmadığından bios update'ini nasıl yapacağımı bugün öğrendim. Şu anki sürümü 07.06.2024 yılına ait doğru hatırlıyor isem.

Yeni farkettim son yeniden başlatmamdan sonra lisansımın olmadığını gördüm. Anakartta ramde bugün geldi şu an etkinleştirilmiş bir windows sürümüne sahip değilim. Bunun etkileyeceğini düşünmem ama bir ihtimali olabilir mi?
Mümkün değil.

İnceliğiniz için teşekkür ederim. Hayır BIOS'u güncellemedim. Bu konularda aşırı bilgim olmadığından BIOS Update'ini nasıl yapacağımı bugün öğrendim. Şu anki sürümü 07.06.2024 yılına ait doğru hatırlıyor isem.

Sanırım anakartınız bu. Konu başlığında başta Pro yazmıyor diye emin olamadım. İnternette de başka çıkmadı. BIOS güncel değil ise güncellemenizi tavsiye ederim. O sürümden bu yana çok şey değişti. Belki de sorununuzu çözecek. Eğer ki yapmayı bilmiyorsanız size rehber göndereceğim. Sadece dikkatli olun.