Detaylar
Kim cevapladı?Mümkün değil.
Sanırım anakartınız bu. Konu başlığında başta Pro yazmıyor diye emin olamadım. İnternette de başka çıkmadı. BIOS güncel değil ise güncellemenizi tavsiye ederim. O sürümden bu yana çok şey değişti. Belki de sorununuzu çözecek. Eğer ki yapmayı bilmiyorsanız size rehber göndereceğim. Sadece dikkatli olun.
Çok benzer modeller açıkçası 1-2 farkı var bu videodakinde çift ram portu ve 6800+mhz desteği var benimkinde ise 4 ram portu ve 6000mhz desteği var. Anakartı va*** bilgisayardan almıştım anakartın başlığında 6400+ yazıyordu pek dikkat etmemişim başlığı yanlış girmişler. Alta inince 6000mhz olduğu yazıyordu. Bu videoyu bende izledim fakat yapmaya çekindim o yüzden buradan da bilgi almak istedim.
Çok benzer modeller açıkçası 1-2 farkı var bu videodakinde çift RAM portu ve 6800+MHz desteği var benimkinde ise 4 RAM portu ve 6000MHz desteği var. Anakartı va*** bilgisayardan almıştım anakartın başlığında 6400+ yazıyordu pek dikkat etmemişim başlığı yanlış girmişler. Alta inince 6000MHz olduğu yazıyordu. Bu videoyu bende izledim fakat yapmaya çekindim o yüzden buradan da bilgi almak istedim.
Kendi anakartınızın modelinden başka bir BIOS sürümü kurmadığınız sürece sorun olmaz. Model tam olarak attığım linkteki gibi ise herhangi bir sorun yok. Eğer ki modelinizden emin değilseniz BIOS'tan resim paylaşabilirsiniz.
Kendi anakartınızın modelinden başka bir BIOS sürümü kurmadığınız sürece sorun olmaz. Model tam olarak attığım linkteki gibi ise herhangi bir sorun yok. Eğer ki modelinizden emin değilseniz BIOS'tan resim paylaşabilirsiniz.
Bendeki anakart modeli bu videodakiyle aynı değil msi sitesinde biıos update'ini buldum fakat çekindiğim için yapmadan önce forumdan da bilgi almak istedim. BIOS'tan hangi bilgiyi nasıl bulacağımı ve hangi bilgiyi istediğinizi bilmiyorum fakat biraz gezinerek bulabilirim isterseniz. Msi sitesinde güncel bios sürümünü buldum flasha atıp yapmak kaldı sadece.
Bu arada unutmuşum. Daha açık şekilde söyleyim. Kuracağınız BIOS ile anakart modeli birbirinden 1 harf bile farklı ise anakart resmen çöp olacaktır.
Tamamdır. Bu linkteki sizin anakartınızın BIOS güncellemelerinin olduğu site. Dikkatli şekilde videodaki adımları takip ederek yapabilirsiniz. Gönderdiğim link doğruymuş. Moderatörler sağ olsun başlıktan Pro'yu sildiği için gece gece biraz uğraştırdı.
Beta sürüm yerine önce stabil son sürümü deneyin. Yani 10. Ay çıkan güncellemeyi. Eğer ki hala olmaz ise o zaman beta güncellemelere bakarsınız.
Eki Görüntüle 104078
Bendeki anakart modeli bu videodakiyle aynı değil MSI sitesinde biıos Update'ini buldum fakat çekindiğim için yapmadan önce forumdan da bilgi almak istedim. BIOS'tan hangi bilgiyi nasıl bulacağımı ve hangi bilgiyi istediğinizi bilmiyorum fakat biraz gezinerek bulabilirim isterseniz. MSI sitesinde güncel BIOS sürümünü buldum flasha atıp yapmak kaldı sadece.
Tamamdır. Bu linkteki sizin anakartınızın BIOS güncellemelerinin olduğu site. Dikkatli şekilde videodaki adımları takip ederek yapabilirsiniz. Gönderdiğim link doğruymuş. Moderatörler sağ olsun başlıktan Pro'yu sildiği için gece gece biraz uğraştırdı.
Beta sürüm yerine önce stabil son sürümü deneyin. Yani 10. Ay çıkan güncellemeyi. Eğer ki hala olmaz ise o zaman beta güncellemelere bakarsınız.
Beta versiyonlarda sakınca var mıdır? Beta olmayan en son sürüme mi yükseltmeliyim?Bu arada unutmuşum. Daha açık şekilde söyleyim. Kuracağınız BIOS ile anakart modeli birbirinden 1 harf bile farklı ise anakart resmen çöp olacaktır.
Beta versiyonlarda sakınca var mıdır? Beta olmayan en son sürüme mi yükseltmeliyim?
Beta sürümde 1-2 ufak tefek problemler belki olabilir. O yüzden stabil sürümü deneyin. Eğer ki olmazsa o zaman beta sürümü denersiniz.
Denemeye başlayayım o zaman umarım hata yapmamBeta sürümde 1-2 ufak tefek problemler belki olabilir. O yüzden stabil sürümü deneyin. Eğer ki olmazsa o zaman beta sürümü denersiniz.
Yanlış BIOS kurmayın ve elektrikleriniz kesilmesin. Onun dışında kolay kolay sorun olmaz.
Flaşa biosu attım biosa girdim. Sonra e flash mıydı videoda gösterdiği gibi oraya tıkayıp enterladım. Pc kendini yenidden başlattı fakat ekran gelmediYanlış BIOS kurmayın ve elektrikleriniz kesilmesin. Onun dışında kolay kolay sorun olmaz.
Debug ışıkları yanıyor. Sanırım cpuvyani üstteki olan kırmızı dram olan turuncu
İlk kurulum yaptığımdada böyle yanmıştı kapat aç yapınca düzelmişti neden yanıyor anlayamıyorum.Flaşa biosu attım biosa girdim. Sonra e flash mıydı videoda gösterdiği gibi oraya tıkayıp enterladım. Pc kendini yenidden başlattı fakat ekran gelmedi
Şu an bilgisayarı açtım fakat elde var sıfır. İlerleme sağlayamadım. Ramleri ilk kurulumda 3 ve 4 e takmıştım şu an 2 ve 4'te ona rağmen hala arada böyle durumlarda yanması ve ekranın gelmemesi çok tedirgin edici.Flaşa biosu attım biosa girdim. Sonra e flash mıydı videoda gösterdiği gibi oraya tıkayıp enterladım. Pc kendini yenidden başlattı fakat ekran gelmedi
İlk kurulum yaptığımdada böyle yanmıştı kapat aç yapınca düzelmişti neden yanıyor anlayamıyorum.
Son düzenleme: