@Enes Bölükbaşı, takmanız daha iyi olur. Aynı soğutucuyu kullanıyorum, P3 Plus için.
Takması inanılmaz şekilde kolay. Adımları içeren bir kağıt çıkıyor. Ek olarak tek ve çift taraflı SSD için 1 çift ince bir çift kalın pad çıkıyor. Uygun olanı kullanın.

Sepete ekledim o zaman hocam. İnşallah kırmayız 2TB SSD'yi. 11 bin TL olmuş çünkü fiyatı.

1767125724398.webp

PSU + kasa olarak böyle bir ürün uygun olur mu?
@Ayhan Dönmez

Son düzenleyen: Moderatör:
Karta takla attırcam bu ay yapacak bişi yok ayhan hocam. Sizden bir maddi destek olsaydı 5090 bile alırdım ama ortadan kayboldunuz.
Neyse o zaman şu şekilde alacağım parçaları.

Kasa+psu: 121A
İşlemci: 9700x
Soğutucu: Peerless Asssassin

Doğru mudur @Ayhan Dönmez hocam?

Değil. Phantom al. Height destekliyor kasanın. 4 CM ile kurtarıyorsun. Ucu ucuna hem de.

RAM'leri de @Nebi Akgün olsaydı onunla train ederdin. @LH44 ve @Bandırmalı1965 hocalar devraldı artık o görevi. Ben bir izleyiciyim.

9700X yerine 7700X alsam olmaz mı? Aradaki fark için 2.000 TL fazla ödemeye gerek var mı?

Değer, termal iyileştirme var 9000 serisinde. Ama senin anakart BIOS Update yapmadan önce boot etmez. Flashback ile güncellemen lazım önce. 9700X boot etmez ilk taktığında muhtemelen. O kısım şans. WhatsApp üzerinden ilgili arkadaşlar sana yardımcı olur görüntülü.