Enis Yan

Gelişen
Merhaba.
Yukarıda belirtiğim anakart modeline sahibim. Flashback türünde güncellemek istiyordum. YouTube'da Recep Abinin videsunu izledim. Dediklerinin harfi harfine yaptım anakartın BIOS bölümüne taktım ve tuşa bastım ancak 2 saniye yanıp söndükten sonra sabit kaldı. Daha sonra USB'de sıkıntı var diye düşünerek yeni USB'ye aynı şeyleri uyguladım ancak yine aynı şekilde ışık sabit kaldı. BIOS'a girip kontol ettim ve güncellenmemiş. Lütfen yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sağ ol Recep abi birkaç sorum olacak Rufus ile USB içinden bir şeyler değiştirdik bu bir şeyi etkiler mi yoksa sürümü direk USB'nin içine atıp devam edeyim mi?

Öncelikle sağ ol Recep abi birkaç sorum olacak Rufus ile USB içinden bir şeyler değiştirdik bu bir şeyi etkiler mi yoksa sürümü direk USB'nin içine atıp devam edeyim mi?

Dosyanın ismini değiştirdin mi?
Dosya ismi ve uzantısı MSI.ROM olmalı.
İşin özeti dosya ROM uzantılı olacak BIOS flashback işlemi için.

Son düzenleme:

Herkese teşekkür ederim biosumu güncelledim. Ancak bir problemim daha var gskiil ddr5 6000 mhz 32 gb ram kullanıyorum ve bu ramlerde sürekli oyundan atma sorunu yaşıyordum ramlerimi memtest 360 ile test ettim ve 312 tane eror verdi bunun sonucunda vatan bilgisayar tarafından yeni ram olarak geri aldım. Acaba bunda sıkıntı var mıdır diye yine test ettim ve sıkıntı çıkmadı ancak şimdi bu ramlarde ise 6000 mhz ye çektiğimde sürekli yeniden başlattığımda dram uyarısı alıyorum az önce yine bu durumu yaşadım. Oyunlardan atma sorunu yaşmıyorum ramlar değiştiğinden beri ama anlamadığım şey şu ben bu ramları 6000 mhz kullanmak istiyorum ancak kullandığımda sıkıntı çıkıyor.