MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi alınır mı?

Zambak

Becerikli
MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi alınır mı? Önerir misiniz?

Anakartı ne amaçla kullanıcaksınız? Beklentileriniz ve ihtiyaçlarınız nedir?
pubg oynuyorum Fps yüksek olsun istiyorum
1728/1080 çözünürlüğünde kullandığım ekran kartı 3060 ti 8 gb, 32gb ram takviyesi 6000 mhz Rgb olsun istiyorum
işlemciye karar veremedim 7700x 8 çekirdek
PBO aktif kullanacağım tek çekirdek performansını bizzat görmek istiyorum.
sıvı soğtucum corsair 150i daha yükaek bir işlemciye gerek var mı acaba ?
ilerleyen zamanlarda 4070 ti geçebilirim?

Çok yanlış tercihler, vaktim olunca detaylı yazarım, arkadaşlar ben yazana kadar donanımları değiştirir zaten.

neden hangisi yanlış ustam

B850 yerine B650M-E Asus TUF falan al oradan artan parayı işlemciye yatır. 4070Ti geçeceğim diyorsun ama o da yanlış, MFG teknolojisi varken 2026'da 4000 serisi almak ne kadar mantıklı tartışılır. Haliyle 2K ekran kartına geçeceğin için monitör de yenileyeceksin, o senaryoda 9700X daha mantıklı bi tercih olacak. Konunun asıl noktasına gelirsek ben anakart konusunda MSI yerine ASUS'u tercih ederim.

1- Bu dediklerinin hepsi B650'de yapılır. Fazladan para vermeye gerek yok.

2- 7700X ve 4070Ti ile FHD çözünürlükte darboğaza girebilirsin. Ben 7700X'in yanına 5070Ti koydum çünkü monitörüm 3440x1440, ekran kartına bindirme yapıp darboğazı düşürüyorum, illa 1080P istiyorsan aynı jenerasyonun X3D serisini düşün.

3- RAM'leri 6000MHz istiyorum demişsin, AMD EXPO ve PBO açıkken Boot süreleri bende radikal arttı, o yüzden PBO'u kapatmak zorunda kaldım, bilgin olsun. Birisinden birisini elemek zorunda kalabilirsin.

İmlaya dikkat etmemişsin diğer kısımları anlamadım pek ancak soğutucudan yana sıkıntı yaşamazsın gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…