MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi anakartım var sistemde. İnternete bağlanmak için Wi-Fi aparatını kullanıyorum. Bugün gün içinde sistemim bir ara dondu ve resetledim. Sistem tekrar açıldığında Wi-Fi ağını görmemeye başladı. Wi-Fi sekmesi vs tamamen yok, sanki böyle bir özelliği yokmuş gibi oldu. Bu sorunu yaşayan var mı? Ya da nasıl düzelteceğimi bilen?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sorunu çözdüm. Yabancı forumdaki statik enerji boşaltma yöntemini denemeden önce indirdiğim driverı kurmaya çalıştığımda wifi kartını görmüyordu ve görseldeki gibi hata veriyordu. WiFi kablolarını söktüm, bilgisayarı power tuşuna basılı tutarak kapattım, güç kablosunu da söktüm. Daha sonra WiFi kablolarını geri takıp, power kablosunu da taktıktan sonra bilgisayarı açtım ve WiFi driver setup dosyasını açınca otomatik olarak gördü ve yüklemeyi başlatabildim manuel olarak.
Fikirleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim dostlar
cr0xip
Başarılı
Siz en iyisi hiç uğraşmadan temiz bir format atın, en kolayı olur bu seçenekler çalışmadıysa. Driverın setup dosyası var MSI'dan inen, onunla işte çok kolay.Ben de anlayamadım açıkçası neden böyle bir sorun olduğunu. 2 aydır falan aktif sadece wifi ile kullandım sistemi, bugün böyle bi gariplik oldu. Driverı indirdim ama kurulumu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Çalıştırılabilir bi .exe falan yok
Son düzenleyen: Moderatör:
SHERLOCKED
Üstün
Siz en iyisi hiç uğraşmadan temiz bir format atın en kolayı olur bu seçenekler çalışmadıysa. Driver'ın setup dosyası var MSI'den inen onunla işte çok kolay.
Pek pratik bir çözüm değil. Statiği boşaltmaya çalışma fikri denenmeli önce.
cr0xip
Başarılı
Pratik değil etkili çözüm severiz. Zaten daha driverı kuramamış ondan sonrası için söyledim ben dePek pratik bir çözüm değil. Statiği boşaltmaya çalışma fikri denenmeli önce.
@ERENOS bakın burada dosya içinde setup.exe dosyasını açmalısınız.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu çözdüm. Yabancı forumdaki statik enerji boşaltma yöntemini denemeden önce indirdiğim driverı kurmaya çalıştığımda wifi kartını görmüyordu ve görseldeki gibi hata veriyordu. WiFi kablolarını söktüm, bilgisayarı power tuşuna basılı tutarak kapattım, güç kablosunu da söktüm. Daha sonra WiFi kablolarını geri takıp, power kablosunu da taktıktan sonra bilgisayarı açtım ve WiFi driver setup dosyasını açınca otomatik olarak gördü ve yüklemeyi başlatabildim manuel olarak.
Dosya Ekleri
cr0xip
Başarılı
Sorunu çözdüm. Yabancı forumdaki statik enerji boşaltma yöntemini denemeden önce indirdiğim driverı kurmaya çalıştığımda Wi-Fi kartını görmüyordu ve görseldeki gibi hata veriyordu. Wi-Fi kablolarını söktüm, bilgisayarı Power tuşuna basılı tutarak kapattım, güç kablosunu da söktüm. Daha sonra Wi-Fi kablolarını geri takıp, Power kablosunu da taktıktan sonra bilgisayarı açtım ve Wi-Fi driver setup dosyasını açınca otomatik olarak gördü ve yüklemeyi başlatabildim manuel olarak.
Fikirleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim dostlar![]()
Bazen driverlar silinebiliyor hatayla Windows'ta muhtemelen, sadece driverı kursanız da düzelecekti. Başıma önceden geldi, NVIDIA App silindi çalışmadı vs Samsung Magician açılmıyordu bunun gibi. Geçmiş olsun o zaman.
Biz yaşamamışız ama yabancı forumda yaşayanlar olmuş, oradan öğrenmiş olduk 
Sorun oydu zaten, kurulum yapmaya çalıştığımda driver setupı Wi-Fi kartını görmediği için, driver kurulumunu başlatmıyordu. Dediğim yöntemi yapınca driver setup dosyasını açınca kartı gördü ve kurulumu başlatabildim.
Bazen driverlar silinebiliyor hatayla Windows'ta muhtemelen, sadece Driverı kursanız da düzelicekti. Başıma önceden geldi NVIDIA App silindi çalışmadı vs Samsung Magician açılmıyordu bunun gibi geçmiş olsun o zam
Sorun oydu zaten, kurulum yapmaya çalıştığımda driver setupı Wi-Fi kartını görmediği için, driver kurulumunu başlatmıyordu. Dediğim yöntemi yapınca driver setup dosyasını açınca kartı gördü ve kurulumu başlatabildim.
cr0xip
Başarılı
Kendi kendinize çözüm buldunuz ne güzel işteBiz yaşamamışız ama yabancı forumda yaşayanlar olmuş, oradan öğrenmiş olduk