https://tr.msi.com/Motherboard/H310M-PRO-M2-PLUS/support#bios Buradan indirdim dosyayı flash belleğin içine attım. Sonra bu videodaki gibi adımları yaptım ama PC iki kere kapanıp açıldı sonra BIOS'tan çıkarken de aynı şekilde kapanıp açıldı. Neyi yanlış yaptım?
Detaylar
Kim cevapladı?Hiçbir şeyi yanlış yapmadın. BIOS'a girip sürüm numarasını kontrol ettin mi?
Hiçbir şeyi yanlış yapmadın. BIOS'a girip sürüm numarasını kontrol ettin mi?
Çıkmadan önce aldım ss'i ama olmamış gibi.
Yükleme ekranı hiç gelmedi bu arada.
M-Flash'a gidi mi sistem?
Evet sağ tıkladım yes dedim kapandı-açıldı kapandı-açıldı, exit flash dedi BIOS'a attı.
AFUWIN veya AFUDos ile güncellemeyi deneyebilirsin:
techolay.net
AFUWIN
AFU (AMI Firmware Update), çeşitli işletim sistemleri altında sistem BIOS'unu güncellemek için kullanılan bir yardımcı program paketidir. Not: AFU yalnızca SMI FLASH destekli APTIO için çalışır. Aptio 5 ile uyumludur. Paket şunları içerir...
AFUWIN veya AFUDos ile güncellemeyi deneyebilirsin:
AFUWIN
AFU (AMI Firmware Update), çeşitli işletim sistemleri altında sistem BIOS'unu güncellemek için kullanılan bir yardımcı program paketidir. Not: AFU yalnızca SMI FLASH destekli APTIO için çalışır. Aptio 5 ile uyumludur. Paket şunları içerir...techolay.net
Bunları nasıl kullanacağım? Bir de niye böyle yaptı yanlış mı çıkarttım acaba klasörü?
afu\afuwin\64\AfuWin64klasörüne gir.- AFUWINGUIx64.exe çalıştır.
- Open de ve BIOS dosyasını seç.
- Program All Blocks seç.
- Flash de.
- Sorun olursa bana sorma