Bu bütçede kendini kanıtlamış markalara bakın zaten sizde demişsiniz MSI ve ASUS dışında bir şey almayacağım. Örneğin GameGaraj almayın 100 bin lira para veriyorsunuz sorun çıksa uğraş dur geçenlerde ekranda parlama sorunu olan kullanıcı vardı ilgilenmemişlerdi.

MSI'da Vector serisine bakabilirsiniz bütçenize uygun bir şey tercih edebilirsiniz.
Ben de şimdi onu inceliyordum. @Xbox 360E ‘nun önerdiği bu Slayer’i hiç bilmiyordum. Sanırım Monster gibi yerli bir firma anladığım kadarıyla.

Paylaştığı bilgisayarı yorumlarda çok övmüşler fiyat performans olarak. Donanımı güzel ama ne yazık ki bahsettiğim gibi mutlaka bir eksik olmazsa olmaz. 16 inç kısmı üzdü. Sahip olduğu amd işlemci de çok övülmüş. Amd işlemci ve ekran kartı kullanmadım daha önce. Bu konuda bir yorumun varsa sevinirim.

Sahip olduğum msi laptop kasası uçak gövdesinde kullanılan malzemedendi ( metal ) şimdiki modeller plastik sanırım gördüğüm kadarıyla. Burada değişikliğe gidilmesi beni üzdü.

Msi ve Asus üzerinde durmamın temel nedeni bu adamların bu işin mutfağında olması.

Moderatör arkadaşımı yorduğum için kendisinden özür dilerim. Hakkını helal etsin bu arada. :)

@talongod @DogancanYr Arkadaşlar son olarak 3 seçenekteyim.

@talongod Önerdiğin Asus güzel olsa da ekranı 16 olması içime sinmedi. 3 vereyim şu olsun 5 vereyim bu olsun derken araba hesabı ferrariye kadar gidecek bu iş. :))) Asus’un kasa çevresi aydınlatması hoş geliyor açıkçası beni çeken oydu birazda. Msi raider’ın önceki modelleri gibi..