Coolio

Çalışkan
Herkese selamlar,

Mevcut bilgisayarım olan MSI GE72 7rd Apache'yi sene 2017'de almıştım. Bir süredir oyun oynamıyorum ama sorunsuz kullanıyorum hâlâ cihazı.

Donanım ve mevcut teknolojilere çok uzak kaldığım için yardımınıza ihtiyacım var. Bir model gözüme kestirdim. ASUS ROG’a da baktım ama dengini bulamadım. Daha önce ASUS kullanmadım. Eskiden HP ve ASUS biraz sorunlu markalardı.

İlgilendiğim bilgisayarı sizlerle paylaşmak istiyorum. Önerileriniz benim için önemli arkadaşlar. Dengi bir ASUS varsa onu da değerlendirmek isterim.

Şimdiden dönüşleriniz için teşekkürler.

Herkese selam,

Mevcut bilgisayarım olan MSI GE72 7rd Apache'yi sene 2017'de almıştım. Bir süredir oyun oynamıyorum ama sorunsuz kullanıyorum hâlâ cihazı.

Donanım ve mevcut teknolojilere çok uzak kaldığım için yardımınıza ihtiyacım var. Bir model gözüme kestirdim. ASUS ROG'a da baktım ama dengini bulamadım. Daha önce ASUS kullanmadım. Eskiden HP ve ASUS biraz sorunlu markalardı.

İlgilendiğim bilgisayarı sizlerle paylaşmak istiyorum. Önerileriniz benim için önemli arkadaşlar. Dengi bir ASUS varsa onu da değerlendirmek isterim.

Şimdiden dönüşleriniz için teşekkürler.

Bu bütçelerde alıyorsanız en azından 5070 Ti 12 GB gibi bir karta bakın. Tam bütçe nedir?

8 GB VRAM olduğu için alınmaz hele ki böyle bir ekran kartı ile fiyata.

8 GB VRAM olduğu için alınmaz hele ki böyle bir ekran kartı ile fiyata.
Paylaştığım cihazın ekran kartı RTX 5070 ama?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olayı anlatmaya çalışıyorum ben.
Masaüstü ile laptop fark etmiyor, 8 GB VRAM ise bu konudaki gibi yetersiz kalıyor.
Anladım, ki zaten ona göre cihaz önerdim.

Aslında 8 GB VRAM laptoplarda hala alınır. Bütçesi yetmiyordur, oyun ağırlıklı değildir. İşlemciye ağırlık verilir gibi durumlar var.