BIOS güncelledim. Windows 11 yükledim. Sürücüleri eksiksiz kurdum. FPS değerleri az geldi bana fakat sıcaklık fazla mı, değil mi çözemedim. Laptopta bu sıcaklık normal mi? Bir de FPS değeri normal mi? 1080p düşük ayarda. Kasılma donma gibi şeyler yok. Sadece FPS değeri ve sıcaklık anormal geldi.
BIOS güncelledim. Windows 11 yükledim. Sürücüleri eksiksiz kurdum. FPS değerleri az geldi bana fakat sıcaklık fazla mı, değil mi çözemedim. Laptopta bu sıcaklık normal mi? Bir de FPS değeri normal mi? 1080p düşük ayarda. Kasılma donma gibi şeyler yok. Sadece FPS değeri ve sıcaklık anormal geldi.
Cyborg serisi zaten limitli bir seri. Fakat yine de aldığınız FPS değerleri normal. CPU sıcaklığı da normal. Bu tarz multiplayer odaklı oyunlar zaten CPU'dan beslenir. Ek olarak Cyborg soğutması kötü bir seri. Son olarak RAM'leriniz kaç GB ve dual mi?
Cyborg serisi zaten limitli bir seri. Fakat yine de aldığınız FPS değerleri normal. CPU sıcaklığı da normal. Bu tarz multiplayer odaklı oyunlar zaten CPU'dan beslenir. Ek olarak Cyborg soğutması kötü bir seri. Son olarak RAM'leriniz kaç GB ve Dual mi?