Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bildiğim kadarıyla: Bu yazılım format sonrası internet bağlantısı tamamlandığında otomatik önünüze çıkıyor, ben işletim sistemi kurulumunda karşılaşmıştım ve daha sonra hiç karşıma çıkmadı, sanırım işletim sistemi yeni kurulduğunda 1 defaya mahsus çıkıyor.
MSI sürücülerinin otomatik güncellenmesini istiyorsanız MSI Center uygulamasını indirip kullanabilirsiniz. Ayrıca programda birden fazla MSI yazılımı bulunuyor, tercihinize göre bunları da bu program üzerinden indirebilirsiniz:
MSI'ın birçok yazılımını tek programdan indirip kontrol edebileceğiniz ve sisteminizdeki MSI donanımlarının sürücü güncelleştirmelerini yapabileceğiniz, birçok işlevi olan program. MSI Center'ı indirdikten sonra isteğe bağlı olarak sadece ihtiyaç...
techolay.net
Eğer programla uğraşmak istemezseniz sistemdeki anakartın resmi web sitesin üzerinden sürücüleri elle kurabilirsiniz.
Güncelleme:
Geçen Windows Update'e "Micro-Star INT'L CO., LTD. - System - 1.0.0.14" diye bir güncelleme geldi, bu güncellemeyi yüklediğimde MSI Driver Utility tekrar karşıma çıktı, bilginize.