flairr

Uzman
Geçenlerde monitörde oluşan 1 nokta hakkında konu açmıştım ancak bugün fark ettim 4 nokta daha sebepsiz şekilde oluşmuş. Bunlar sıkışmış piksel mi? Garanti kapsamına girer mi ya da değişim yapabilir miyim? (Ürünü Hepsiburada üzerinden İncehesaptan aldım.)

Dosya Ekleri

• 77d7ea16-94ee-4328-b0ee-95506772d744.webp
    77d7ea16-94ee-4328-b0ee-95506772d744.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleyen: Moderatör:
Eizo monitor test yazarak arat ve siteye git. Test yaptığında Kızmızı yeşil ve beyaz ekranklarda bu pixelleri görüyorsan ölü piksel oluşmuştur. Ekran kartının ve monitörün bağlantı portlarını değiştirerek dene. Sorun devam ediyorsa ölü pixel olarak talep aç ve kusurlu ürün olduğu için değişim talep et.
Hepsiburada genellikle yardımcı olmuyor.
MSI teknik servise faturan ve monitörün tüm aksesuarları ile git. Nadiren de olsa değişim yapılan üründe tüm aksesuarları talep edebiliyorlar. Asus değişimiçin benden tüm aksesuarları talep etmişti.

Eizo monitor test yazarak arat ve siteye git. Test yaptığında Kızmızı yeşil ve beyaz ekranklarda bu pixelleri görüyorsan ölü piksel oluşmuştur. Ekran kartının ve monitörün bağlantı portlarını değiştirerek dene. Sorun devam ediyorsa ölü pixel olarak talep aç ve kusurlu ürün olduğu için değişim talep et.
Hepsiburada genellikle yardımcı olmuyor.
MSI teknik servise faturan ve monitörün tüm aksesuarları ile git. Nadiren de olsa değişim yapılan üründe tüm aksesuarları talep edebiliyorlar. Asus değişimiçin benden tüm aksesuarları talep etmişti.
Hocam teknik servise gitmem imkansız, aramızda yaklaşık 1000 kilometre var, tüm aksesuarları ve not ile beraber servis pointe göndereceğim yarın, tabii müşteri hizmetleri bir zahmet telefonumu açıp kargo kodu verirlerse. Noktalarda siyah ve mavi renklerde daha belirgin.