Detaylar
Kim cevapladı?MAH0A
Uzman
Speed Way stres testi yap. Port Royal e göre daha kesin sonuçlar alırsın. Fakat oyun içerisinde denemeyi unutma.Merhaba şu an +2000mem +500 Core ve %111 Power limit var. Temp 61 sabit. Port royal skorum 2407. sizce daha attırmalıyım? Bu kartın en stabil OC ayarı nedir?
şuan için yaptığım değerler iyi mi yoksa fazlamı sizce?Speed Way stres testi yap. Port Royal e göre daha kesin sonuçlar alırsın. Fakat oyun içerisinde denemeyi unutma.
deadfellow
Üstün
Her silikonun limiti farklı o yüzden sen hariç kimse bilemez iyi mi kötü mü diye. Deneyip skorları karşılaştırmalısın her seferinde arttırdığında.
değerleri her arttırdığım zaman daha iyi skor veriyor. bunun dur noktası var mı? bunu nasıl anlayacağım. ben yeniyim çok bilmiyorum hata mı veriyor bilgisayar mı kapanıyor ne oluyor yaniHer silikonun limiti farklı o yüzden sen hariç kimse bilemez iyi mi kötü mü diye. Deneyip skorları karşılaştırmalısın her seferinde arttırdığında.
Kapanabilir, donabilir, çökebilir, ekranda acayip renkler vs görebilirsin.Bunu nasıl anlayacağım. ben yeniyim çok bilmiyorum hata mı veriyor bilgisayar mı kapanıyor ne oluyor yani
Belirli sınırlar içerisinde OC yaptığından kartı bozma ihtimalin de yok, yani rahat takılabilirsin.
o zaman bu ayarlarda birkaç oyuna girip test edeyim eğer her şey normal görünüyorsa biraz daha arttırayımKapanabilir, donabilir, çökebilir, ekranda acayip renkler vs görebilirsin.
Belirli sınırlar içerisinde OC yaptığından kartı bozma ihtimalin de yok, yani rahat takılabilirsin.