Sunabilirim, havada bırakmam.
Eki Görüntüle 176239
Şimdi diyeceksin "Neden standardized fans testi attın?". Bu soruya peşinen cevap vereyim: Bu testin yapılma amacı, bütün kasalara aynı fanları takıp, fan etkeninin ortadan kaldırılmasıdır.
Gördüğün gibi, Lancool III bu listede yer alan pek çok
airflow odaklı kendinden küçük kasadan daha iyi sıcaklık performansı sunmakta.
Tabii ben Prospect 700R'dan daha soğuk çalışacağına veya sıcak çalışacağına dair bir iddiada bulunmadım, bu iddiada siz bulunduğunuz için ikisinin de kıyaslandığı bir testi atma yükümlülüğü sizde.
Helios'un soğutma performansının kötü olma sebebi büyük bir kasa olması değil, ön panelinin kapalı olup hava akışı odaklı bir kasa olmaması. Helios'u ASUS'a sorsan o bile zaten ısınacağını söyler. Tamamen şov amaçlı tasarlanan bir kasayı, Lancool III gibi airflow odaklı bir kasayla sırf boyut büyüklüğünden ötürü benzetip kıyaslamanız son derece yanlış.
Bunu ben de belirttim. Fanları iyi olmuyor Lian Li'nin, fakat kasaların soğutma performans kapasitesi değerlendirilirken, kıyaslanılan ürünlerin hepsine eşit şartlarda ve aynı model fan modeli takılır.
Konu sahibinin ana konu mesajında, "Sessiz bir kasa istiyorum." gibi bir şey dediği kısmı göremedim.