DracheN 1
Başarılı
@melihenesbakal, Lancool III, aynı koşullar sağlandığı takdirde kendinden küçük kasalarla aynı sıcaklık değerlerine sahip. Stok halde kötü olmasının sebebi genel olarak Lian Li'nin, kasalarına koymuş olduğu default fanların rezalet olmasından kaynaklı.
Hocam bu fanlar nasıldır, yorumunuz var mı?
Melih hocam çok sağ olun yorumunuz için. Dediğim gibi konuyu hatırlarsın 90 dereceleri falan görüyordum bir de sürekli git gel yaptık Vatan'a artık kasayı görmek istemiyorum diyebilirim.Hocam sıcaklık sorunu derken? İlginç sıcaklık sorunu yaşamanız ancak VELOX 300R çok çok daha iyidir çünkü Gungnir kasada 3 fan olması yanıltmasın bu kasalarda açıkçası 3 fan olayı bomboş bir şey. En alttaki fan boşu boşuna üflüyor, benim kasada da öyle. En alttaki fan boşluğa hava üflüyor ama merkezi 2 fan çok daha iyi soğutuyor. Keza NZXT H5 Flow ve ASUS ProArt PA602 modelleri yüksek soğutma performansını 2 adet merkezi fana borçlular, bu kasada benim aklıma gelen dahice bir fikir olan 160mm fanlar var diye biliyorum. VELOX 300R modelinde ve çap olarak çok güzel bir soğutma sağlayacaktır.
MSI ekosistem kullanan birisi için MSI biraz daha avantajlı olacaktır özellikle yazılım tarafında. Kasa bu yahu sıcaklığa ahım şahım bir etkisi yok kötü seçilmediği sürece özellikle CPU sıcaklığına etkisi zaten aşırı fazla değil sıvı soğutucuda. Velox 300r gayet mantıklı bu bağlamda.