MSI Katana 15 RTX 4070 ve 360 Hz Monitör Kombinasyonu

Rickh

Uzman
Arkadaşlar merhaba. Gaming laptop olarak ROG STRIX G16 da karar kılmıştım. Ancak özelliklerin hemen hemen aynı olması, fiyat farkının çok olması nedeniyle bu kombinasyonu yapmakta karar kıldım. Sizce mantıklı olur mu? MSI katanada herhangi bir problem yaşar mıyım? Monitörü de CS2’de kullanmak için alacağım. Oyun içerisinde 360 FPS alırım diye düşünüyorum.

MSI KATANA 15 B13VGK-1874XTR Intel Core i7 13620H 16 GB 1TB SSD RTX4070 FreeDOS 15.6

Dell Alienware AW2724HF 27 inç 360Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör

Düşük ayarlarda alınabilir ama yüksek ayarlarda zor bir ihtimal.

Düşük ayardada sabit 360 vereceğini sanmam alırsada kısa süre alır gene düşer 360'ın altına.

Yüksek ayarlarda oynamıyorum. 1024.768 klasik ayarlarda.

O zaman monitörü 360 Hz almak mantıksız mı olur sizce?
Monitör almak neden saçma olsun youtubede oyun testleri vardır izleyip ona göre seçiniz.

Düşük ayardada sabit 360 vereceğini sanmam alırsada kısa süre alır gene düşer 360'ın altına.

Monitör almak neden saçma olsun YouTube'da oyun testleri vardır izleyip ona göre seçiniz.
Peki 360'ın altına düşünce örneğin; 280 FPS düşmesi yer miyim yoksa sadece bir tık akıcılık mı azalır?

Muhtemelen hissetmezsiniz bile.
Hocam çok teşekkür ederim yanıt için. Attığım msı katanayı ve monitörün 24.5 inch lik versiyonunu sipariş verdim. Ben bu ikisini hangi kablo ile bağlamalıyım acaba monitörün içinden çıkar mı yoksa ayrıyeten mi almam gerekir ? Ona göre onu da sipariş edeceğim.

İçerisinden çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…