MSI Katana 15 RTX 4070 ve 360 Hz Monitör Kombinasyonu

Peki hocam ben bir de monitör alacağım yanına sizce 360 Hz'lik monitör mü almalıyım yoksa 240 Hz'lik mi CS2 de tam olarak kaç FPS alırım emin değilim. Bir de diyelim Predator'u aldım ürünün sorunlu olduğunu nasıl anlayabilirim en azından alırsam iade etmek için.

Laptopun saf hali ile, yani bağlantısız, 1080P yüksek ayarlarda ortalama 220-260 FPS falan alırsınız diye düşünmekteyim. Bu videoda da 01.50 - 02.10 dakikaları arasını izleyin, test mevcut.

Ürünün sorunlu olduğunu nasıl anlarım kısmında ise, ekran bazında ölü piksel testi falan yaparsınız ilk bakışta. Ardından daha öteki problemler için kullanmanız gerekir cihazı, sıcaklık değerleri bu konuda etkin rol oynayacaktır. Uygulanan sıvı metal kötüyse makine soba gibi olur zaten. Isınmaya bağlı cihaz shutdown falan yer belki ya da başka problemler ortaya çıkabilir. Çok net konuşamam ama cihaz sorunluysa kendini belli eder bir şekilde.

Monitörler hakkında ise çok bir bilgim yok maalesef. Ondan @BerkayZ87 hocam anlar. Bi' baksın müsait olduğu zaman.

Anladım hocam tekrardan çok teşekkür ederim olmazsa risk alıp Predator alayım. Diğer türlü victusa çıktığım bütçe ile Predator arasında 4 k oynuyor. Özellik ve kasa albenisi vs Predator da daha iyi gibi umarım sorun yaşamam.

AC Shadows da hediyeymiş bak bak bak

240Hz yeterli olur 7845hx ve 7945hx mobil CPU'larda o FPS değerlerini stabil verecek cihaz yok. Valorant tarafını düşünüyorsanız L3 cache yüksek bir cihazlara yönelin. O da zaten @mortem.dll bulunamadı atmış.

O zaman 380 Hz almaya gerek yok. Ben CS2 için kullanacağım peki sizce hangi marka monitör alsam BenQ 240 Hz kaliteli ama fiyatı da 380 Hz ASUS'la hemen hemen aynı daha düşük bütçeli güzel bir monitör var mı bildiğiniz ?

Ayrı konu açın yardımcı olalım.

Peki 360'ın altına düşünce örneğin; 280 FPS düşmesi yer miyim yoksa sadece bir tık akıcılık mı azalır?

FPS düşmesi yaşamazsin sadece monitörün verdiği Hz'den yararlanamazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…