Peki anlattığım şey için ne dersin? Teşhis doğru mu PSU değişikliği gerekir mi? Microstutter'ların önüne geçip PC'ye takılı lambalardaki pırpırlanmayı engelleyebilir miyim yeni PSU ile?

@OverallTaken
Voltaj inanılmaz düşüyorsa genelde microshutter değil de kapanmayla/mavi ekranla sonuçlanır lakin mümkün.

Şimdi kargoya verildi mail'i geldi zaten. Ancak bu model iyi bir model mi yoksa alınmaması uzak durulması gereken model mi anlayamadım ve kafam çok karıştı.
Full range gelirse iyi, gelmezse kötü. Önceki mesajımda anlamak için rehber var.

Full range gelirse iyi, gelmezse kötü. Önceki mesajımda anlamak için rehber var.
Amazon üzerinde satılanlar genelde o dediğiniz türden mi yoksa kötü olan model mi? Aslında kargolandı ve yarın elimde olacak. Geldiğinde sizinle fotoğrafları paylaşsam siz de ona göre kullan ya da iade et derseniz en temizi olur gibi.

Voltaj inanılmaz düşüyorsa genelde microshutter değil de kapanmayla/mavi ekranla sonuçlanır lakin mümkün.

Yeni PSU'a geçmek microstutterları engellemez mi yani? Ya da sistem kararlılığını arttırmaz mı?

Amazon üzerinde satılanlar genelde o dediğiniz türden mi yoksa kötü olan model mi? Aslında kargolandı ve yarın elimde olacak. Geldiğinde sizinle fotoğrafları paylaşsam siz de ona göre kullan ya da iade et derseniz en temizi olur gibi.

Yeni PSU'a geçmek microstutterları engellemez mi yani? Ya da sistem kararlılığını arttırmaz mı?
Kararlılığı arttırır tabii ki voltaj düşüklüğü gibi bir durum varsa. Dolaylı olarak microshutter'ı da etkileme şansı var.

Türkiye'de 230V input olan versiyona hiç rastlamadım. Muhtemelen size gelecek olan Full range, sorunsuz olan.

Malum arkadaş geldi değerler falan da bu şekilde:

IMG_0967.webp

@Yusuf7878 @OverallTaken

Bu bahsettiğiniz olan iyi versiyon mu yoksa yaramaz dediğiniz mi ona göre hiç açmadan iadesini gerçekleştireceğim.

Normalde araştırmayı teknik bilgilere de dalıp derinlemesine öğrenmeyi severim ancak PSU işinde hiç yokum dediklerinizden de pek bir şey anlayamadığım için çok kez teyit ettirdim hakkınızı helal edin :)

Teşekkür ettim.

Son olarak :hehehe: şunu da sorayım; konuyu oluşturduğum gün attığınız Green marka PSU mu iyi mi bu mu? İade edip onu almaya değer mi yoksa bu akşam kurulumunu yapacağım MSI'ın.

Normalde araştırmayı teknik bilgilere de dalıp derinlemesine öğrenmeyi severim ancak PSU işinde hiç yokum dediklerinizden de pek bir şey anlayamadığım için çok kez teyit ettirdim hakkınızı helal edin :)

Teşekkür ettim.

Son olarak :hehehe: şunu da sorayım; konuyu oluşturduğum gün attığınız Green marka PSU mu iyi mi bu mu? İade edip onu almaya değer mi yoksa bu akşam kurulumunu yapacağım MSI'ın.

Çok da bir farkları yok. İade ile uğraşmaya bana kalırsa değmez. Green 5 yıl garantili bir de iç bileşen, kablo miktarı anlamında biraz daha iyi bunlara karşın regulasyon açısından daha düşük performansa sahip.