Peak2Core

Başarılı
Herkese merhaba. Az önce Amazon üzerinden MSI MAG CoreLiquid 240R V2 AiO siparişi verdim. Normalde 4100 lira altında bu ürünü bulamadım. Amazon'dan 2874 liraya aldım. Soruma gelecek olursak sistem özelliklerim şöyle;
  • ASUS TUF gaming B550M-E Wi-Fi
  • AMD Ryzen 5 5600.
  • ASUS TUF gaming 3060 Ti GDDR6X.
  • Thermaltake commander G33.
Güncel olarak ID-Cooling SE 214 XT kullanıyorum. Sıcaklıklardan memnunum, oyundayken maksimum 60 derece görüyor. Sıvı soğutucuya geçme sebebim görsellikten ötürü. Sizce bu sıvı soğutucu nasıldır? Performans olarak beni üzer mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Herkese merhaba. Az önce Amazon üzerinden MSI MAG CoreLiquid 240R V2 AiO siparişi verdim. Normalde 4100 lira altında bu ürünü bulamadım. Amazon'dan 2874 liraya aldım. Soruma gelecek olursak sistem özelliklerim şöyle;
  • ASUS TUF gaming B550M-E Wi-Fi
  • AMD Ryzen 5 5600.
  • ASUS TUF gaming 3060 Ti GDDR6X.
  • Thermaltake commander G33.
Güncel olarak ID-Cooling SE 214 XT kullanıyorum. Sıcaklıklardan memnunum, oyundayken maksimum 60 derece görüyor. Sıvı soğutucuya geçme sebebim görsellikten ötürü. Sizce bu sıvı soğutucu nasıldır? Performans olarak beni üzer mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • MSI MAG CoreLiquid 240R V2 AiO, genellikle iyi bir performans sunan bir sıvı soğutucu olarak bilinir.
  • Sistem bileşenleriniz, bu sıvı soğutucunun sağladığı soğutma kapasitesini rahatlıkla kaldırabilir.
  • Mevcut sıcaklıklarınız gayet iyi ve sıvı soğutucuya geçiş yaptıktan sonra daha iyi sonuçlar almanız olasıdır, çünkü sıvı soğutucular genellikle hava soğutuculardan daha düşük sıcaklıklar sağlar.
  • Görsellik açısından, sıvı soğutucular estetik açıdan daha şık bir görünüm sunar, özellikle RGB aydınlatma özellikleri varsa.
  • 240mm boyutundaki radyatörü, kasanızın desteklediği bir alan varsa, yeterli hava akışı sağlayarak iyi bir performans sunacaktır.
  • Ancak, sıvı soğutucuların potansiyel olarak sızıntı riski taşıdıklarını da unutmayın. Ancak bu ürün ile ilgili genel kullanıcı yorumları olumlu yöndedir.

Sonuç olarak, sıvı soğutucuya geçmek sizin için mantıklı bir seçim gibi görünüyor. Ancak ısıl performans konusunda aşırı bir beklentiniz olmaması gerektiğini belirtmek gerekir, çünkü mevcut hava soğutucunuz zaten iyi bir performans gösteriyor.

V2 yani revize edilmiş ve bir önceki versiyonun hataları giderilmiş güncel bir model. Soğutma performansı güzeldir ve sorunsuz kullanırsın hocam.