VENGEANCE ANGEL

Üstün
Makaleler
1
Yer
ANKARA
Herkese merhaba. Mart ayında bu sıvı soğutmayı aldım. Anakartımda 5V ARGB Header olmadığı için, ARGB kontrolcüyü daha yeni alma fırsatım oldu.

Yalnız durum şu ki, pompanın RGB'si yanıyor, kumanda ediliyor ama fanların RGB'si yanmadı. Bağlantıları düzgün yaptım, kontrol de ettim falan ama sanırım arızalı. Servisle görüştüm, sıvı soğutmayı kutulayıp, fatura ve not bırakarak göndermemi istediler. Ben de sadece fanları gönderme konusunda anlaştım. Başına böyle bir olay gelen var mı? MSI'ın servisi nasıl? Yardımcı olursanız çok makbule geçecek arkadaşlar, moralim bozuldu.

Edit: MSI'dan yana yüzüm hiç gülmeyecek sanırım.

Koskoca forumda bir Allah'ın kulu yok sanırım şu konuya cevap yazacak.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-06-13 at 15.46.52.webp
    WhatsApp Image 2024-06-13 at 15.46.52.webp
    91 KB · Görüntüleme: 92
  • WhatsApp Image 2024-06-13 at 15.46.52 (1).webp
    WhatsApp Image 2024-06-13 at 15.46.52 (1).webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
Herkese merhaba. Mart ayında bu sıvı soğutmayı aldım. Anakartımda 5V ARGB header olmadığı için, ARGB kontrolcüyü daha yeni alma fırsatım oldu.

Yalnız durum şu ki, pompanın RGB'si yanıyor, kumanda ediliyor ama fanların RGB'si yanmadı. Bağlantıları düzgün yaptım, kontrol de ettim falan ama sanırım arızalı. Servisle görüştüm, sıvı soğutmayı kutulayıp, fatura ve not bırakarak göndermemi istediler. Ben de sadece fanları gönderme konusunda anlaştım. Başına böyle bir olay gelen var mı? MSI'ın servisi nasıl? Yardımcı olursanız çok makbule geçecek arkadaşlar, moralim bozuldu.

Edit: MSI'dan yana yüzüm hiç gülmeyecek sanırım.

Koskoca forumda bir Allah'ın kulu yok sanırım şu konuya cevap yazacak.

MSI servisine klavye göndermiştim ve sorunsuz şekilde tamiri yapılmıştı sizin fanlarınızda da sorun olacağını sanmam.