@DracheN @Ayhan Dönmez Konuya açıklık getirmek lazım. Öncelikle Ayhan'ın fikirlerine saygım var ve kendisi teknik konularda dinlemeden geçmeyeceğim birisi fakat Arctic işi bana biraz saçma geldi. Yıllardır başarılı bir şekilde soğutma üreten firma ve bahsettiği konuların hiçbirisini ben daha yurtdışındaki forumlarda veya YouTube kanallarında göremedim. Pro serisi yeni çıktı belki yeni batchlerde düzelmiştir bizim eski stoklar hala sorunludur orasını bilemeyiz, denemeden kimse bilemez fakat Arctic'e ben şahsen güvenirim ve kendi sistemimde alır kullanırım. Ek olarak MSI pompa kısmında çok problemli, güven vermiyor. ASUS Rog serisi desen bir OLED ekran yüzünden 8000-9000TL fazla veriyorsun. Ben şahsen Arctic III Pro'yu alır denerdim. İlla ki MSI isteniyorsa MEG S360 2-3 yıldır piyasada olan bir soğutucu, kötü olsa üretilmeye devam edilmezdi diye düşünüyorum. Alternatif olarak LT720, Frozen Vision v2, Lian Li Galahad gibi birçok ürün var ve hepsi de başarılı ürünler tamamen bütçeye göre hepsi tercih edilebilir.
Günün sonunda benim için LT720 almakla Ryujin almak arasında hiçbir fark yok çünkü sistemde yapacağım en ağır iş online oyun oynamak.