DracheN
Başarılı
Arkadaşlar bu iki sıvı soğutma arasında çok fark var mı? MSI sistemim olduğu için MSI tercih etmeyi düşünüyorum ama Arctic 6 yıl garantili ve yeni çıktı.
Güncelle bir şey kaybetmezsin. Ayrıca global siteden indir: https://www.msi.com/Motherboard/MPG-X670E-CARBON-WIFI/support
Beta'ya güncellemedim hocam güncelleyeyim mi?
Dene, çok zararı olmaz. Önce Clear CMOS yap arkadan, sonra Flashback dene, bir de öyle yap. Fayda etmeyeceğini bilsen de farklı şeyler dene işte, aradan çıkart ihtimalleri. Değişiklik iyidir. MSI 3D'leri biraz sıcak çalıştırıyor benim bildiğim ama seninki +15 fazlalık var yani, kabul edilir değil o sistemde. Kaynağı senin bulman lazım.
Beta'ya güncellemedim hocam güncelleyeyim mi?
-30 yap, boost override'ı defaultta bırak şimdilik. Serinletirsek ona ayar çekeriz.Dediklerinizi uyguluyorum, -30 ve +200 mhz mi vereceğim?
İşin en güzel yanı, cinayet çözmek gibi aynıDene, çok zararı olmaz. Önce Clear CMOS yap arkadan, sonra Flashback dene, bir de öyle yap. Fayda etmeyeceğini bilsen de farklı şeyler dene işte, aradan çıkart ihtimalleri. Değişiklik iyidir. MSI 3D'leri biraz sıcak çalıştırıyor benim bildiğim ama seninki +15 fazlalık var yani, kabul edilir değil o sistemde. Kaynağı senin bulman lazım.
Cinayet daha kolay, dedektiflikten ziyade otopsiye giriyor bu iş biraz
Tamamdır ayarları yapıp geliyorum hocam.-30 yap, boost override'ı defaultta bırak şimdilik. Serinletirsek ona ayar çekeriz.
Ben de yatacaktım fakat ilgimi çekti bayağıBenden bu kadar şimdilik, aklıma gelen her şey bunlar. Biraz karışık bir sorun, saf soğutucu sorunu mu meçhul o kısım. %99 kullanım absürt geldi.
Ben sana devrettim, sen de çözemezsen Arctic alacak mecbur. O da olmazsa onun sistemi buna dönüştürmek lazım, başka türlü rahata ermez:
En alttaki pompa su kuyusunda bile kullanılır herhalde oradan oraya çalışıyorsa helal olsunBen sana devrettim, sen de çözemezsen Arctic alacak mecbur. O da olmazsa onun sistemi buna dönüştürmek lazım, başka türlü rahata ermez:
Eki Görüntüle 174145