Dene, çok zararı olmaz. Önce Clear CMOS yap arkadan, sonra Flashback dene, bir de öyle yap. Fayda etmeyeceğini bilsen de farklı şeyler dene işte, aradan çıkart ihtimalleri. Değişiklik iyidir. MSI 3D'leri biraz sıcak çalıştırıyor benim bildiğim ama seninki +15 fazlalık var yani, kabul edilir değil o sistemde. Kaynağı senin bulman lazım.

Dene, çok zararı olmaz. Önce Clear CMOS yap arkadan, sonra Flashback dene, bir de öyle yap. Fayda etmeyeceğini bilsen de farklı şeyler dene işte, aradan çıkart ihtimalleri. Değişiklik iyidir. MSI 3D'leri biraz sıcak çalıştırıyor benim bildiğim ama seninki +15 fazlalık var yani, kabul edilir değil o sistemde. Kaynağı senin bulman lazım.
İşin en güzel yanı, cinayet çözmek gibi aynı :D

Benden bu kadar şimdilik, aklıma gelen her şey bunlar. Biraz karışık bir sorun, saf soğutucu sorunu mu meçhul o kısım. %99 kullanım absürt geldi.

İşin en güzel yanı, cinayet çözmek gibi aynı :D
Cinayet daha kolay, dedektiflikten ziyade otopsiye giriyor bu iş biraz :D

Ben de yatacaktım fakat ilgimi çekti bayağı :D
Ben sana devrettim, sen de çözemezsen Arctic alacak mecbur. O da olmazsa onun sistemi buna dönüştürmek lazım, başka türlü rahata ermez:

1755304333358.webp

Ben sana devrettim, sen de çözemezsen Arctic alacak mecbur. O da olmazsa onun sistemi buna dönüştürmek lazım, başka türlü rahata ermez:

Eki Görüntüle 174145
En alttaki pompa su kuyusunda bile kullanılır herhalde oradan oraya çalışıyorsa helal olsun :D

@DracheN Hocam ek olarak Advanced CPU Configuration>AMD CBS altında Config TDP olması lazım, o değeri 95W seçeneğine ayarlayın -30 da Curve verin. Performans kaybetmeden bayağı bir sıcaklık düşürebilir.

Son düzenleme: