DracheN
Başarılı
Arkadaşlar bu iki sıvı soğutma arasında çok fark var mı? MSI sistemim olduğu için MSI tercih etmeyi düşünüyorum ama Arctic 6 yıl garantili ve yeni çıktı.
Sapphire konusunda Nebi Akgün'ün son 9070XT videosu benim tabularımı yıktı şahsen. Yine de gidip aynı paraya 9070XT Prime alırdım orası ayrı1. Lian Li 2.Arctic 3.Sapphire kırmızı çizgi Techolay'da artık, ben böyle anladım yayından sonra. @DracheN
Kronik sorunlu bazı modelleri, ben de Sapphire almazdım, TR'de iş şansa bırakılmıyor, anca dediğim yöntemle olur, 2 hafta denerim kartı, ALO Hepsiburada derim, son gün de iade edip paramı alırım böyle bir durum olursa. Ama başka firmadan alırsan hakem heyeti bile kurtarmıyor, 1 yıl sürünüyorsun. 30K para çöp oluyor yani direkt.Sapphire konusunda Nebi Akgün'ün son 9070XT videosu benim tabularımı yıktı şahsen. Yine de gidip aynı paraya 9070XT Prime alırdım orası ayrı![]()
-20 Curve optimizerlıBu soğutucu ile 90 dereceleri görmek neredeyse imkansız hocam. PBO ayarlarını yaptınız mı?
MSI S360'da karar kıldım sanırım hocam, bu video bayağı fikrimi değiştirdi.Kronik sorunlu bazı modelleri, ben de Sapphire almazdım, TR'de iş şansa bırakılmıyor, anca dediğim yöntemle olur, 2 hafta denerim kartı, ALO Hepsiburada derim, son gün de iade edip paramı alırım böyle bir durum olursa. Ama başka firmadan alırsan hakem heyeti bile kurtarmıyor, 1 yıl sürünüyorsun. 30K para çöp oluyor yani direkt.
Recep Bey artık cevap bile vermiyor fark ettiğim kadarıyla sadece 3 soru sorulduğunda, 1.Lian Li 2.Arctic 3.Sapphire, 4 ve 5'i de ben ekliyorum 4. Micron 5.Samsung, RAM alırken de bu 2 firmadan uzak dur, aynı paraya Hynix varken DDR5'te. DDR4'te Samsung B-Die faslı sona erdi. Artık Hynix var.-20 Curve optimizerlı
Eki Görüntüle 174131
MSI S360'da karar kıldım sanırım hocam, bu video bayağı fikrimi değiştirdi.
Sen o yayını izle attığım saniyeden itibaren, Arctic için tekrar düşünürsün-20 Curve optimizerlı
Eki Görüntüle 174131
Arctic alman iyi olur performansı şahane. 9800X3D işlemciyi 65 derece de tutabiliyor. MSI'ye fazlasına vermeye gerek yok gibi.
İzliyorum şu an hocam.Recep Bey artık cevap bile vermiyor fark ettiğim kadarıyla sadece 3 soru sorulduğunda, 1.Lian Li 2.Arctic 3.Sapphire, 4 ve 5'i de ben ekliyorum 4. Micron 5.Samsung, RAM alırken de bu 2 firmadan uzak dur, aynı paraya Hynix varken DDR5'te. DDR4'te Samsung B-Die faslı sona erdi. Artık Hynix var.
Sen o yayını izle attığım saniyeden itibaren, Arctic için tekrar düşünürsün![]()
Recep Bey'in 4 saatte monte edemediğini sen 4 dakikada monte ederim, kendime güveniyorum diyorsan Arctic al. Ben bu yayından sonra Arctic ve Lian Li kırmızı çizgiye aldım.Hocam o ses neymiş ya öyle uçak kalkıyor sandım. Performans iyi de bilemedim.
İzliyorum şu an hocam.![]()
Şaşırdım açıkçası. Kasa modeli nedir hocam ve hava akışı nasıl? Ek olarak dediğim gibi LT720 çokça işinizi görecektir.-20 Curve optimizerlı
Eki Görüntüle 174131
MSI MPG VELOX 100P AIRFLOW hocam kasam.Şaşırdım açıkçası. Kasa modeli nedir hocam ve hava akışı nasıl? Ek olarak dediğim gibi LT720 çokça işinizi görecektir.