Sapphire konusunda Nebi Akgün'ün son 9070XT videosu benim tabularımı yıktı şahsen. Yine de gidip aynı paraya 9070XT Prime alırdım orası ayrı :D
Kronik sorunlu bazı modelleri, ben de Sapphire almazdım, TR'de iş şansa bırakılmıyor, anca dediğim yöntemle olur, 2 hafta denerim kartı, ALO Hepsiburada derim, son gün de iade edip paramı alırım böyle bir durum olursa. Ama başka firmadan alırsan hakem heyeti bile kurtarmıyor, 1 yıl sürünüyorsun. 30K para çöp oluyor yani direkt.

Bu soğutucu ile 90 dereceleri görmek neredeyse imkansız hocam. PBO ayarlarını yaptınız mı?
-20 Curve optimizerlı

125w.webp

Kronik sorunlu bazı modelleri, ben de Sapphire almazdım, TR'de iş şansa bırakılmıyor, anca dediğim yöntemle olur, 2 hafta denerim kartı, ALO Hepsiburada derim, son gün de iade edip paramı alırım böyle bir durum olursa. Ama başka firmadan alırsan hakem heyeti bile kurtarmıyor, 1 yıl sürünüyorsun. 30K para çöp oluyor yani direkt.
MSI S360'da karar kıldım sanırım hocam, bu video bayağı fikrimi değiştirdi.

-20 Curve optimizerlı

Eki Görüntüle 174131

Recep Bey artık cevap bile vermiyor fark ettiğim kadarıyla sadece 3 soru sorulduğunda, 1.Lian Li 2.Arctic 3.Sapphire, 4 ve 5'i de ben ekliyorum 4. Micron 5.Samsung, RAM alırken de bu 2 firmadan uzak dur, aynı paraya Hynix varken DDR5'te. DDR4'te Samsung B-Die faslı sona erdi. Artık Hynix var.

-20 Curve optimizerlı

Eki Görüntüle 174131

Sen o yayını izle attığım saniyeden itibaren, Arctic için tekrar düşünürsün :D
Yayını 4 saat uzattı bir AIO montajı. Çok saçmaydı. @DracheN

Arctic alman iyi olur performansı şahane. 9800X3D işlemciyi 65 derece de tutabiliyor. MSI'ye fazlasına vermeye gerek yok gibi.

Hocam o ses neymiş ya öyle uçak kalkıyor sandım. Performans iyi de bilemedim.

Recep Bey artık cevap bile vermiyor fark ettiğim kadarıyla sadece 3 soru sorulduğunda, 1.Lian Li 2.Arctic 3.Sapphire, 4 ve 5'i de ben ekliyorum 4. Micron 5.Samsung, RAM alırken de bu 2 firmadan uzak dur, aynı paraya Hynix varken DDR5'te. DDR4'te Samsung B-Die faslı sona erdi. Artık Hynix var.

Sen o yayını izle attığım saniyeden itibaren, Arctic için tekrar düşünürsün :D
İzliyorum şu an hocam. :)

Hocam o ses neymiş ya öyle uçak kalkıyor sandım. Performans iyi de bilemedim.

İzliyorum şu an hocam. :)
Recep Bey'in 4 saatte monte edemediğini sen 4 dakikada monte ederim, kendime güveniyorum diyorsan Arctic al. Ben bu yayından sonra Arctic ve Lian Li kırmızı çizgiye aldım.

@DracheN Bir de pompa ebatı yüzünden anakart M.2 heatsink söküldü, tüm estetik çöp oldu, Arctic tasarımından dolayı. Bir de dediğim gibi bazı modeller kusurlu TR'de satılan şu an, %50 şansın var, Hepsiburada'dan alıp deneyip görüp iade ederim diyorsan al. Elinde patlamasın sonra. YouTube üzerindeki testlere aldanma, hepsi sponsorlu onların. Arctic hiç tepeden düşürdüklerini görmedim, ROG Ryujin 360 Extreme'den daha iyi sözde, yersen.