Arifxxw

Çalışkan
Akşam sıkıntı olmayan bilgisayarda sabah açmak için güç tuşuna bastım ve PSU'nun fanı %100 olarak çalışmaya başladı. Belki kapanır diye açık bıraktım bilgisayarı ama hiçbir şey açık olmamasına rağmen ve arkasındaki zero fan düğmesini aktif ve deaktif olarak denememe rağmen sonuç aynı. Yaklaşık olarak 10 saat test ettim kesintisiz olarak çalışıyor ve evin diğer ucundan fan sesi duyuluyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba? PSU'nun videosunu çektim istenirse google drive üzerine upload ettim link atabilirim.

Msi Mpg a850g 850w psu
Msi Mag x870 tomahawk wifi anakart
Msi Rtx 5080 ekran kartı
Amd Ryzen 7 9800x3d işlemci

PSU şalterini kapatıp açıp, kabloyu çıkar tak yaptıktan sonra tekrar denediniz mi? Umarım fan kontrolcüsü bozulmamıştır. Kabloları çıkarıp takın, olmadı servise göndermeniz gerekecek.

Sıcaklık sensörü de dahil bu arada, onun da başına bir iş gelmiş olabilir. Bilgisayarlar böyle maalesef. Gece kapatırken her şey normaldir, bir sabah ansızın problem çıkarır.

PSU şalterini kapatıp açıp, kabloyu çıkar tak yaptıktan sonra tekrar denediniz mi? Umarım fan kontrolcüsü bozulmamıştır. Kabloları çıkarıp takın, olmadı servise göndermeniz gerekecek.
Herşeyi yaptım. Psu yu yerinden bile söktğm taktım bişey değişmedi. Masaüstünü toplayalı 10 gün oldu. Tüm parçaları amazondan aldım. Olmadı iadeye göndericem amazona. Mart 16ya kadar iade sürem var daha. İnşallah bi çözüm bulurumda uğraşmak zorunda kalmam diye sizlere danışayım dedim.

Olmadı iadeye göndericem amazona. Mart 16ya kadar iade sürem var daha. İnşallah bi çözüm bulurumda uğraşmak zorunda kalmam diye sizlere danışayım dedim.

Direkt iade, hiç beklemeyin. Amazon konusunda uğraşmanıza gerek kalmaz zaten. İadeyi ettikten sonra bütçenizi belirtirsiniz ve yeni model ayarlarız size.

A850G epey kaliteli ve performanslı bir model aslında ama şanssızlık bazen vurabiliyor. Ana rakipleri NZXT C850, Deepcool PX850G gibi modellerdir.

Direkt iade, hiç beklemeyin. Amazon konusunda uğraşmanıza gerek kalmaz zaten. İadeyi ettikten sonra bütçenizi belirtirsiniz ve yeni model ayarlarız size.

A850G epey kaliteli ve performanslı bir model aslında ama şanssızlık bazen vurabiliyor. Ana rakipleri NZXT C850, Deepcool PX850G gibi modellerdir.
Aynen mecbur iade edicem. Msi alırım tekrar ama 1000 veya 1250w bakarım tahminen bu sefer.

Sıcaklık sensörü de dahil bu arada, onun da başına bir iş gelmiş olabilir. Bilgisayarlar böyle maalesef. Gece kapatırken her şey normaldir, bir sabah ansızın problem çıkarır.
Zaten fan kontrolcüsü bozulsa iş çok zor.

Aynen mecbur iade edicem. Msi alırım tekrar ama 1000 veya 1250w bakarım tahminen bu sefer.
Bana sorarsan nxzt yada f/p istersen aerocool 80+ psu bakabilirsin ama bence nxzt veya highpower bak bende aerocool var şuan 80+gold.

Zaten fan kontrolcüsü bozulsa iş çok zor.

Bana sorarsan nxzt yada f/p istersen aerocool 80+ psu bakabilirsin ama bence nxzt veya highpower bak bende aerocool var şuan 80+gold.
Nxzt nin fiyatlarına baktım msi ın fiyatları kadar var. Kasada çoğu parça msi olduğu için büyük ihtimalle msi mpg a1000g alacağım. Yinede öneriniz için teşekkür ederim.