RedRavix

Uzman
Merhaba, teknoloji cahili olarak birçok “anakart almadan önce bilmeniz gerekenler” videosu izledim ama hiçbir şey anlamadım. Chipsetler, VRM, fazlar gibi o kadar fazla şeyler var ki. Yapay zekaya sordum o da bana ya çok pahalı ya da stoklarda bulunmayan şeyler öneriyor. Kendi kendime karşılaştırma sitesinde gezerken buna denk geldim. Puanı da ücreti de iyi geldi. Bilmeyen biri için basit, anakartlarda şunlar olmalı işte şunlara dikkat et, bunlarla uyumluluğunu şöyle kontrol edebilirsin diyerek şu arkadaşınıza yardımcı olabilirsiniz.

Yeterli bir anakart. Tabi fiyatına göre daha iyisi vardır muhtemelen. Fiyatı nedir? 7700X elinizde hazır mı var?

Yeterli bir anakart. Tabii fiyatına göre daha iyisi vardır muhtemelen. Fiyatı nedir? 7700X elinizde hazır mı var?

AM5 sistem toplamak istiyorum ( biliyorum çok geç kaldım). Halihazırda bir AM4 sisteme sahibim. Sadece bana gerekenler işlemci, anakart ve RAM. Almak istediğim işlemci Ryzen 7 7700X ama ona uyumlu verimli çalışacak bir anakart arıyordum.
Bilgisayarım:
ASUS Dual RTX 4070 Super 12 GB OC
AMD Ryzen 9 5900X AM4
XPG 32 GB (2x16) Spectrix D35G DDR4
MSI B550A Pro
Samsung 990 Pro 1 TB Heatsink

8000₺ biraz daha zorlarsam 9000₺.

Son düzenleyen: Moderatör: