Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 8.000 TL
Oyun oynayacaksan, BIOS stabilitesi önemli. Şu an orta segmentte zirvede ASUS B850M-K ve Gigabyte B850M-Force var. Üst segment de MSI de alınabilir, tabii her modeli değil. İkisi de 1DPC model, yani 2 RAM slotuna sahip. RAM ayarı için daha gelişmiş BIOS ara yüzü var. MSI'nin orta segmentte BIOS'u çok stabil değil. RAM'lerin CL36 falansa zaten MSI'ye yaklaşma. M-Force alıp geçin derim.
Son düzenleme:
RedRavix
Uzman
Parçaları yavaşa toplayamaya başladım şuan elimde Kingston 23 GB (2X16) Beast Black Expo 5600Mhz CL36 DDR5 ram var. MSI için dedikleriniz şaşırttıOyun oynayacaksan, BIOS stalitesi önemli. Şu an orta segmente zirve ASUS B850M-K ve Gigabyte B850M-Force var. Üst segmentde MSI de alınabilir, tabii her modeli değil. İkisi de 1DPC model, yani 2 RAM slotuna sahip. RAM ayarı için daha gelişmiş BIOS ara yüzü var. MSI'nin orta segmentte BIOS'u çok stabil değil. RAM'lerin CL36 falansa zaten MSI'ye yaklaşma. M-Force alıp geçin derim.
Force alıp geçilmesi taraftarıyım. MSI kartlar BIOS'ta bile kilitleniyor.
Force alıp geçilmesi taraftarıyım. MSI kartlar BIOS'ta bile kilitleniyor.
Evet ben çok tecrübe ettim @Ayhan Dönmez.
B850mk veya Gigabyte Force al geç.
Benim durumum daha vahim. Karma RAM kullanıyorum.
MSI çok nazli iki RAM ayarı yapak dedik dayanamadı zaar.
RedRavix
Uzman
ASUS B850M-K gerçekten o kadar iyi mi? Örneğin Gigabyte B850M FORCE ile arasındaki farkları söyler misiniz? Hiç bilmediğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın. Öğrenmeye çalışıyorum.
ASUS B850M-K gerçekten o kadar iyi mi? Örneğin Gigabyte B850M Force ile arasındaki farkları söyler misiniz? Hiç bilmediğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın. Öğrenmeye çalışıyorum.
Force, ASUS'un bir iki tık daha dolu versiyonu.