Bütçe
8.000 TL
Force bir tık daha iyi ama BIOS tarafında ASUS daha iyi. Fiyat farkı zaten aralarında var ben. Ben geçen ay aldım 5. 000 TL'ye geldi(500TL MaxiPuan vardı yoksa 5.500 TL'ye aldım) Force ise bayağıdır 7 bin bandında.
Teşekkürler bilgilendirme için. Amacım oyun oynamak herhangi bir iş için değil.

Parçaları yavaşa toplayamaya başladım şuan elimde Kingston 23 GB (2X16) Beast Black Expo 5600Mhz CL36 DDR5 ram var. MSI için dedikleriniz şaşırttı :)

YouTube'daki içerikler sponsorlu olduğundan haliyle marka güzellemesi içeriyor, ne iyi ne kötü anlamak imkansız. Uzun vade son kullanıcı deneyimi ve kişisel tecrübe ile ancak mümkün. Marka model dikkat edilmesi lazım AM5'te.

Allah düşman başına vermesin, yiğenim. Sözde X870 Aorus en full diye aldık ama yine uğraşıyoruz.
Dayım 2023'ten beri B650M DS3H kullanıyorum hi sıkıntı yaşamadım. Hatta ilk AM5 soket çıktığında ASUS işlemci yaktı kaynaklar var bakabilirsiniz. Gigabyte küresel olarak ses getiren sorun yaşatmadı.

Dayım 2023'ten beri B650M DS3H kullanıyorum hi sıkıntı yaşamadım. Hatta ilk AM5 soket çıktığında ASUS işlemci yaktı kaynaklar var bakabilirsiniz. Gigabyte küresel olarak ses getiren sorun yaşatmadı.
Ben de daha önce H610 falan kullandım, hatta şöyle diyeyim, bilgisayar kapanmıyordu. Sonradan B760 yükseltince sorun çözülmüştü. Denemediğim şey kalmadı.