Dagster3532
Uzman
Belki yanlış uygulanmış olabilir eğer siz yapamayacağınızı düşünüyorsanız bilen birisine yaptırmak daha mantıklı olabilir. Diğer türlü kartı o sıcaklıkta kullanmamalısınız, muhtemelen herhangi bir oyuna girdiğinizde zaten PC kendini resetleyecektir sıcaklıktan dolayı.
Daha önce 3 bilgisayar için daha kendim macun değişimi yaptım. Herhangi bir oyuna girdiğimde sadece sıcaklıktan dolayı drop yiyorum. Sanırım hız kesiyorlar.
Bu şekilde ise ne almam gerekiyor kafam karıştı. Kartın yarı fiyatı kadar umarım termal pad için ücret ödemem. Saçmalık olur eğer öyle olursa.
Macunu fazla sürmüş olma ihtimalin var mı? İnce bir tabaka yetiyor.
Kartın ilk sahibi sen misin yoksa 2. el mi aldın?
İnce ve çok ince olmayan bir tabakaya spatula ile yaydım. Sürmeden önce eski macundan iz bırakmadım. Kapatırken termal padlerin kenarlarında ve üstünde tozlar vardı. Alabildiğim kadar aldım. Değiştirmek için ped olmadığı için geri kapattım.
Hocam bu görsele dayanarak az önce ki atmış olduğunuz termal pedi satın almak istedim ama satın alma seçeneklerinde hep 0 ve 50 ile biten kalınlıklar var. Yani 1.25 ve 2.75 gibi kalınlıklar yok.
Alsam onu nasıl halledebilirim?
Son düzenleme: