Furmark açtım sonuç bu hocam.

1755268389905.webp

4 dakika 15 saniye olan şimdi yaptığım test. 2 dakikaya yakın olan ise ilk uyguladığımız zaman yaptığım test.

1755268449722.webp

VRAM 88 Core 76 hotspot ise 92 de tıkandı kaldı. %80 fan ile çalışıyor şu an.

Testi 10 dakika yapıp bitirdim.

1755268728598.webp

Son düzenleme:
Sorun çözülmüş, GPU ve Hotspot'un biraz artma sebebi de PuTTY'lerin tam yayılmaması veya aç kapa yaptığımız için olabilir.

Biraz kullanın bu şekilde, yarın tekrar test yapın tekrar değerlendirelim, şu an kullanmanızda hiçbir sakınca yok, sıcaklıklar güvenli seviyede.

Sorun çözülmüş, GPU ve Hotspot'un biraz artma sebebi de PuTTY'lerin tam yayılmaması veya aç kapa yaptığımız için olabilir.

Biraz kullanın bu şekilde, yarın tekrar test yapın tekrar değerlendirelim, şu an kullanmanızda hiçbir sakınca yok, sıcaklıklar güvenli seviyede.

Açtığım zaman termal macuna hiç ellemedim. Normalde açtığımız zaman tekrar yenilememiz lazım diye biliyorum. Bir şey olur mu?

Aslında termal macunu yenilemek lazım ama PuTTY bloğa yapışırsa uğraştırır, bir de arkada MOSFET'ler var oradaki PuTTY'i yükseltmediniz sanırım.

Bence gerek yok, açarsanız kartı PuTTY ne durumda bir bakalım, MOSFET kısmını VRAM'ler gibi ortaya toplarsınız.

Buraları bir tık yükseltmek lazım.

Macunu çok fazla uyguluyorsunuz, bu kadar macuna gerek yok.

Screenshot_2025-08-16-17-03-48-48_3aea4af51f236e4932235fdada7d1643.webp

Hatta kenara taşan macunu ortaya sürseniz bile olur.