O alalı 2 hafta falan oldu. Bu modeldi doğru hatırlıyorsam 90 k ya aldı lansman fiyatı olduğu için.
ROG Astral ya da MSI SOC Vanguard bulasıya kadar bekleyeceğiz artık. TUF için 90 K bedava olmuş.

Dostum bu kartlari sen millet sadece oyun oynamak icin mi aliyor saniyorsun? Yapay zekada bir devrim yasaniyor farkindaysan millet deli gibi NVIDIA kart alip evinde LLM'ler ile kendi cihazlarina yapay zekalarini kuruyor. Ayrica birileri surekli bu sitelerde 7/24 refresh etmiyor bu konunun sadece bu forumda mi acildigini saniyorsun? Pek cok telegram gruplari var botla calisan stok sayisi da 3-5 olunca gidiyor iste. Taycan Turbo S geldi ulkeye stok yetiremediler ilk geldigi zaman sence bu seyler bir kistas mi? Nimetten saydigin kartlari ABD'de coluk cocuk McDonalds'da 2 hafta calisarak aliyor burada muhendis adam pahali diye eli gitmiyor veya dusunuyor. Genc bir kardesimizsen bir sey demiyorum ama 28 yasindaysan gercekten biraz ekonomi - tarih - sosyoloji okumani siddetle oneririm savundugun sey felaket cunku.

Kriz varsa telefonu çıkar diyen dayı sen misin la yoksa? O dayıyı sokakta dövdüler haberin olsun.

80 milyonluk ülkede nasıl 10 kişi ekran kartı alır😡😡🤬 ekonomi çok iyi kriz yok 10 kişi ekran kartı almış.

Alanların çoğu satma amacıyla toplu alım yapıyor. Alan 10 kişiden belki 2'si 3'ü kullanmaya alıyordur sadece.
O kadar linç kültürünün parçası olmuşsunuz ki daha karşınızdakinin ne dediğini anlamadan internetten ezberlediklerinizle güya cevap veriyorsunuz. Kendi fikriniz dahi yok. Yazık size

KRİZ YOK, servet transferi var. Her haltı biliyorsunuz bunu bilemediniz mi? Söylediklerimin arkasındayım. Sadece 30 saniyede stoğun nasıl tükendiğine anlam veremedim. Onun için de ekonomi-tarih- sosyoloji cahili oldum. Yani abi siyasi iklimden kutuplaşmadan şikayet edersiniz ama bunlardan geri kalır yanınız yok.

O kadar linç kültürünün parçası olmuşsunuz ki daha karşınızdakinin ne dediğini anlamadan internetten ezberlediklerinizle güya cevap veriyorsunuz. Kendi fikriniz dahi yok. Yazık size.

Kriz yok, servet transferi var. Her haltı biliyorsunuz bunu bilemediniz mi? Söylediklerimin arkasındayım. Sadece 30 saniyede stokun nasıl tükendiğine anlam veremedim. Onun için de ekonomi-tarih- sosyoloji cahili oldum. Yani abi siyasi iklimden kutuplaşmadan şikayet edersiniz ama bunlardan geri kalır yanınız yok.

Nasıl açıklayalım daha :D? 1000 stok varda 200 300'ü kullanmaya kalanı bekletip satmaya alıyor.

Ben sana ne kadar geldiğini söyleyeyim. Sırf Palit RTX5080 Gamerock ve Gamingpro modellerinden Türkiye'ye tek bir distribütör bayiye bile 100+ stok geldi.

Hepsini kampanyalı fiyattan vermez o yüzden uygun fiyatlı ürünün kısa süre sonra ya stoğu bitiyor ya da bitmiş gibi gösteriyor olmadı fiyat artırıyor. Kimisi satmak yerine tık - seo kasmak için bile yapıyor. Yoksa karta normal olarak erişmek isteyen erişebilir pek tabi.

O kadar linç kültürünün parçası olmuşsunuz ki daha karşınızdakinin ne dediğini anlamadan internetten ezberlediklerinizle güya cevap veriyorsunuz. Kendi fikriniz dahi yok. Yazık size

KRİZ YOK, servet transferi var. Her haltı biliyorsunuz bunu bilemediniz mi? Söylediklerimin arkasındayım. Sadece 30 saniyede stoğun nasıl tükendiğine anlam veremedim. Onun için de ekonomi-tarih- sosyoloji cahili oldum. Yani abi siyasi iklimden kutuplaşmadan şikayet edersiniz ama bunlardan geri kalır yanınız yok.

Sen sadece 30 saniyede tükendiğine anlam veremediğin için ben sana o mesajı yazmadım. Telefonunu çıkar diyen dayı kafasıyla bu paralara bu kartlar hemen alınıyorsa kriz yok o zaman mantığını kurduğun için tepki gösterdim. Millet sitenin başında 7/24 mü bekliyor nasıl bitiyor sorusundan o zaman bu kartlar bu fiyata hemen stok bitiriyorsa kriz yoktur çıkarımını yapıyorsun. İnsanlar dışarıda cafelere gidiyor o zaman herkeste para var kriz yok demek gibi bir şey.

Son düzenleme:
Hepsini kampanyalı fiyattan vermez o yüzden uygun fiyatlı ürünün kısa süre sonra ya stoğu bitiyor ya da bitmiş gibi gösteriyor olmadı fiyat artırıyor. Kimisi satmak yerine tık - seo kasmak için bile yapıyor. Yoksa karta normal olarak erişmek isteyen erişebilir pek tabi.

Sen sadece 30 saniyede tükendiğine anlam veremediğin için ben sana o mesajı yazmadım. Telefonunu çıkar diyen dayı kafasıyla bu paralara bu kartlar hemen alınıyorsa kriz yok o zaman mantığını kurduğun için tepki gösterdim. Millet sitenin başında 7/24 mü bekliyor nasıl bitiyor sorusundan o zaman bu kartlar bu fiyata hemen stok bitiriyorsa kriz yoktur çıkarımını yapıyorsun. İnsanlar dışarıda cafelere gidiyor o zaman herkeste para var kriz yok demek gibi bir şey.
Bu paraların 30 saniyede düşünülmeden harcandığı yerde kimse kriz var demesin demişim. Kriz yok zaten. Bu argümana yönelik söylemiştim. Yetkin kişileri dinlersen mevcut durum kriz değil diyorlar. Yani neyi savunuyorsunuz derken bunu kastettim. Okuduğunuzu anlamadan internette gördüklerinizle ön kabul oluşturup insanları linçlemek marifet değil.

Siteye konulan ürünün konulduğu andan itibaren 30 saniyede bir de bu paralarla bitmesine anlam veremedim. Sen de telegram botları var demişsin. Bunu bilmek zorunda mıydım?

Bu paraların 30 saniyede düşünülmeden harcandığı yerde kimse kriz var demesin demişim. Kriz yok zaten. Bu argümana yönelik söylemiştim. Yetkin kişileri dinlersen mevcut durum kriz değil diyorlar. Yani neyi savunuyorsunuz derken bunu kastettim. Okuduğunuzu anlamadan internette gördüklerinizle ön kabul oluşturup insanları linçlemek marifet değil.

Siteye konulan ürünün konulduğu andan itibaren 30 saniyede bir de bu paralarla bitmesine anlam veremedim. Sen de telegram botları var demişsin. Bunu bilmek zorunda mıydım?
Bot mot hikaye tamamen haklısınız alan her şekilde alıyor, kriz yok denilemez ama nüfusun dağılımı artık çok dengesiz. Yani ekonomik seviye olarak. Parası olan olmayan devri bitti. Parası aşırı çok olan ve inanılmaz fakirleşen olarak ayrıldı statü.

Ya hiçbir şey olmasın 1000 stok koysun herkes de birer tane alsın 15 dakikada bitsin 85 milyon insanın olduğu ülkede 1000 tane insan yok mu şu kartları alabilecek? Adamlar Taycan Turbo S için stok yetiştiremiyordu aylarca sıra bekliyordu diyorum ekran kartı ne ki?

Sen nasıl bir trollsün? Ciddiye alanda kabahat.