80 milyonun yanına krizi bitirmek için kaç kişi koymamı istersin? Fark eder mi sence?
Detaylar
Kim cevapladı?karahan96
Uzman
eder. o zaman kriz var demesin kimse. başka ülkelerde fahiş fiyatlar karşısında zırnık almıyor kimse. madem kapış kapış gidiyor bu fiyatlarda o zaman dünyanın en zengin ülkesiyiz kusura bakmayın80 milyonun yanına krizi bitirmek için kaç kişi koymamı istersin? Fark eder mi sence?
deadfellow
Üstün
İlk çıkış fiyatlarını bilerek böyle düşük koyuyorlar aldanmayın
Kimsenin o fiyattan alabildiğini de düşünmüyorum, kimse 20K makas atmaz ilk 3-4 satıştan sonra.
LAglace
Yetkin
Eder. O zaman kriz var demesin kimse. Başka ülkelerde fahiş fiyatlar karşısında zırnık almıyor kimse. Madem kapış kapış gidiyor bu fiyatlarda o zaman dünyanın en zengin ülkesiyiz kusura bakmayın.
Aynen 10 kişi aldı diye bütün ülke zengin oldu.
Görkem Say
Üstün
3-5 yoktur 8-10 tane vardir ama stogun az oldugu kesin. XX80 ve XX90 kartlarin ilk etapta kac tane geldigini saniyorsunuz?
karahan96
Uzman
neyi savunduğunuzu anlamıyorum. 8-10 tane olsun stok. bu paraları verecek kimselerin siteyi 7/24 refresh ettiğini söylüyorsunuz o zaman. Bu paraları havada fırlatacak kimsenin bir e ticaret sitesinde 7/24 sayfa refresh ettiğini zannetmiyorum. size mantıklı geliyorsa bir şey diyemem3-5 yoktur 8-10 tane vardir ama stogun az oldugu kesin. XX80 ve XX90 kartlarin ilk etapta kac tane geldigini saniyorsunuz?
Görkem Say
Üstün
neyi savunduğunuzu anlamıyorum. 8-10 tane olsun stok. bu paraları verecek kimselerin siteyi 7/24 refresh ettiğini söylüyorsunuz o zaman. Bu paraları havada fırlatacak kimsenin bir e ticaret sitesinde 7/24 sayfa refresh ettiğini zannetmiyorum. size mantıklı geliyorsa bir şey diyemem
Dostum bu kartlari sen millet sadece oyun oynamak icin mi aliyor saniyorsun? Yapay zekada bir devrim yasaniyor farkindaysan millet deli gibi NVIDIA kart alip evinde LLM'ler ile kendi cihazlarina yapay zekalarini kuruyor. Ayrica birileri surekli bu sitelerde 7/24 refresh etmiyor bu konunun sadece bu forumda mi acildigini saniyorsun? Pek cok telegram gruplari var botla calisan stok sayisi da 3-5 olunca gidiyor iste. Taycan Turbo S geldi ulkeye stok yetiremediler ilk geldigi zaman sence bu seyler bir kistas mi? Nimetten saydigin kartlari ABD'de coluk cocuk McDonalds'da 2 hafta calisarak aliyor burada muhendis adam pahali diye eli gitmiyor veya dusunuyor. Genc bir kardesimizsen bir sey demiyorum ama 28 yasindaysan gercekten biraz ekonomi - tarih - sosyoloji okumani siddetle oneririm savundugun sey felaket cunku.
Son düzenleme:
1-2 ay daha bekleyin hype sönünce fiyatlarda sönecektir.
Kriz varsa telefonu çıkar diyen dayı sen misin la yoksa? O dayıyı sokakta dövdüler haberin olsun.eder. o zaman kriz var demesin kimse. başka ülkelerde fahiş fiyatlar karşısında zırnık almıyor kimse. madem kapış kapış gidiyor bu fiyatlarda o zaman dünyanın en zengin ülkesiyiz kusura bakmayın
Dreamwalker
Becerikli
Anlamazlar hocam, olaya sadece oyun gözüyle bakılıyor maalesef.Dostum bu kartlari sen millet sadece oyun oynamak icin mi aliyor saniyorsun? Yapay zekada bir devrim yasaniyor farkindaysan millet deli gibi NVIDIA kart alip evinde LLM'ler ile kendi cihazlarina yapay zekalarini kuruyor. Ayrica birileri surekli bu sitelerde 7/24 refresh etmiyor bu konunun sadece bu forumda mi acildigini saniyorsun? Pek cok telegram gruplari var botla calisan stok sayisi da 3-5 olunca gidiyor iste. Taycan Turbo S geldi ulkeye stok yetiremediler ilk geldigi zaman sence bu seyler bir kistas mi? Nimetten saydigin kartlari ABD'de coluk cocuk McDonalds'da 2 hafta calisarak aliyor burada muhendis adam pahali diye eli gitmiyor veya dusunuyor. Genc bir kardesimizsen bir sey demiyorum ama 28 yasindaysan gercekten biraz ekonomi - tarih - sosyoloji okumani siddetle oneririm savundugun sey felaket cunku.
Forumlarda yaş ortalaması düştükçe, millet herkesi kendi gibi liseli, ya da aileden hala harçlık alan grup zannediyor.
Arkadaşlar hobi olarak bu işlere yönelen insanlarda var. Bu devirde 50K'da öyle aman aman bir para değil. Bende isterdim Amerika'da direkt 1000 USD MSRP 5080 FE almayı ama olmuyor işte.
1-2 ay daha bekleyin hype sönünce fiyatlarda sönecektir.
45K kartların hepsi bitti bile, diğer forumdaki arkadaşlardan alan birkaç kişi gördüm ben.
1-2 aya ineceğini ben hiç düşünmüyorum. 70-80 K Suprim X ve ROG Astral kartlar belki düşer ama, diğerleri bu seviyelerde takılır.