Askeri öğrenci sınavına yabancı uyrukluların alınacağı iddia ediliyor. Fakat iddia ÖSYM tarafından yalanlandı. Gene de inandırıcı gelmedi bana bundan birkaç sene önce Suriyeli doktorlar alınıyordu. Şu an halen görev yapıyorlar mı bilmiyorum. Fakat umarım askeri olaya bu yabancı uyruklar dahil olmaz. Bu adamlar daha ülkesini savunamadı arkadaş!
Şeytan ayrıntıda gizli. "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayanların MSÜ sınavına başvuru yapma hakkı bulunmamaktadır." Yani kaçak girip T.C. vatandaşı olmuş Afgan bu sınava girebiliyor.
Sanırım evet. Önceden de doktorlar için gerçekleşmişti bu yıl da MSÜ sınavında ve askeriye de gerçekleşecek belli ki. Fakat şu an görev yapıyorlar mı Suriyeli doktorlar filan bilmiyorum. Fakat Suriyeli birinin okulumuzda öğretmen olarak İngilizce dersi verdiğini biliyorum.
Sanırım evet. Önceden de doktorlar için gerçekleşmişti bu yıl da MSÜ sınavında ve askeriye de gerçekleşecek belli ki. Fakat şu an görev yapıyorlar mı Suriyeli doktorlar filan bilmiyorum. Fakat Suriyeli birinin okulumuzda öğretmen olarak İngilizce dersi verdiğini biliyorum.