Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Canım ülkemde eğitime değer verilmiyor ne olacağını ancak onlar bilebilir her şey keyiflerine bağlı.
Dracula 8
Üstün
Ümidi kesin bence...Mesela LGS'de çok fazla yeni nesil soru var aynı zamanda bu sorular çok uzun. Yeni gelecek müfredat ile sorular kısaltılabilir mı? Örnek verdim sadece.
Kısalmaz, kısalırsa kolaylaşır, kolaylaşırsa öğrencinin işine gelir.Mesela LGS'de çok fazla yeni nesil soru var aynı zamanda bu sorular çok uzun. Yeni gelecek müfredat ile sorular kısaltılabilir mı? Örnek verdim sadece.
kemal
Başarılı
Muhtemelen öyle olacak (sorular kısalmayabilir mesajınızı güncellemişsiniz sonradan gördüm). YDT'ye hazırlanan birisiyim ve hocamın bize verdiği bir bilgiyle şu an kullandığımız kaynaklar boşa çıkacak. Seneye yeni güncel versiyonları çıkacak diye biliyorum. Örnek olarak, TEOG'dan LGS'ye geçiş gibi.
Pcman80 4
Üstün
Hocam bu eğitim sistemi ile isterseniz öğrencileri değiştirin yine verim alamazsınız. Bu yüzden kolaylaşma gibi bir imkanı yok.
pwleredal 40
Üstün
Kolaylaşması iyi bir şey olmayacaktır. Bu sefer herkes en iyi liselere gidecek ve 500 puan almak nadir bir şey olmayacak. Zor olması daha iyi. Çalışacaksın, bu kadar basit. Kapasitenin yettiği yere kadar. Daha üstünü yapmanı kimse beklemiyor.
- Makaleler
- 43
Kısalmaz, kısalırsa kolaylaşır, kolaylaşırsa öğrencinin işine gelir.
Fazla öğrencinin işine gelmesi demek okullara girişin zorlanması demek.
Soru tiplerini yeni bir tip getiremeyecek kadar değiştirdiler, değişmez bence.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Bozuk fan yerine yeni fan takınca hiçbir fan çalışmamaya başladı
- wallywestr